GÜNDEM

Ali Kale Caddesi Beton Tarlasına Döndü

 
 2401
Ali Kale Caddesi Beton Tarlasına Döndü - Bafra Haber- Yalçın Köse /  25 Haziran`da doğal gaz şirketi tarafından Ali Kale Caddesi Büyük Park Mevkinde dökülmüş olan beton yolun son durumu vatandaşa çile olmaya devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / 25 Haziran`da doğal gaz şirketi tarafından Ali Kale Caddesi Büyük Park Mevkinde dökülmüş olan beton yolun son durumu vatandaşa çile olmaya devam ediyor.

25 Haziran tarihinden itibaren beton tarlasına dönen ve olduğu gibi bırakılan beton yol hakkında sıkıntıya düşen vatandaşlar, "Beton dökülmeseydi daha iyiydi. En azından çalışma yapılmadı deyip geçerdik. Şimdi çalışma yapıldığı hale sıkıntıya düştüğümüz için daha çok kızıyoruz."  ifadelerinde bulundu.

 

 Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Trafik Amirliğinin İsteği Üzerine Akmercan Doğalgaz Şirketi tarafından trafiğin açılmasına yönelik Ali Kale Caddesi üzerine geçici olarak yaptırılan beton yolun son durumu içler acısı bir halde.

Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Trafik Amirliğinin İsteği Üzerine Akmercan Doğal gaz Şirketi tarafından trafiğin açılmasına yönelik Ali Kale Caddesi üzerine geçici olarak yaptırılan beton yolun son durumu içler acısı bir halde. 

Beton yolların bu haliyle ilgili çevre sakinlerinin yaptığı açıklama şöyle;

Beton dökülmesinin ardından bu cadde üzerini kullanan biçerdöver, traktör, otomobil hatta yayalar bile şeritleri umursamayıp ıslak betonun üzerinden geçti. Görüldüğü üzere yolun beton kısmından ayak izlerinden lastik izlerine kadar her türlü iz mevcut. Söyleyecek bir söz bulamıyoruz bu duruma.{video}

 

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Kale Caddesi Beton Tarlasına Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0