GÜNDEM

Ali Kale Caddesi Adına Yakışır Hale Gelecek

 
 91
Ali Kale Caddesi Adına Yakışır Hale Gelecek - Ali Kale ve Alaçam Caddeleri`nde alt yapı, asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemelerini kapsayan çalışmaları, Başkan Şahin yerinde inceledi.
Bafra Haber

 |  - Ali Kale ve Alaçam Caddeleri`nde alt yapı, asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemelerini kapsayan çalışmaları, Başkan Şahin yerinde inceledi.

Başkan Şahin`in yaptığı incelemeye Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Belediye Meclis Üyesi Kemal Şenocak, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar`da katıldı. Başkan Şahin, Fatih Mahallesi muhtarı Yusuf Kavak ve mahalle sakinleriyle sohbet ederek bilgi verdi.

 

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bazı caddelerimiz Büyükşehir Belediyemizin hizmet alanında bulunmaktadır. Burada yapılan çalışmalar Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülmektedir. Ali Kale ve Alaçam Caddemizde Doğalgaz hattı, elektrik ve telekom hatlarının yer altına alınma çalışmaları tamamlanmış. Yağmur suyu deşarj hatları yapılmıştır. Yerin altıyla ilgili her türlü çalışma bitirilmiştir.

Burada asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılması konusunda Büyükşehir Belediyemiz ile görüşmeler yaptık. Her hangi bir caddemizin Büyükşehir Belediyemizin hizmet alanında olması nedeniyle bizim ilgisiz olmamız düşünülemez. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesi ayırımı yapmıyoruz.

Biz olaya Bafra ve insanımıza hizmet olarak bakıyoruz. Her zaman Büyükşehir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey ile istişare içinde oluyor ve işbirliği yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi ile yaptığımız toplantılarda bu caddelerimiz de gündeme getirdiğimiz yerlerdi. Büyükşehir Belediyemiz iki caddemizde çok güzel bir çalışma yapmaktadır. Bu caddelerimiz örnek caddeler olacaktır.

Büyükşehir Belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin hizmet alanına giren her konuda ilçemiz ve insanlarımıza daha çok hizmet gelmesi için gayret edeceğiz. Bu hizmetler gelmektedir. Bundan sonra da gelecektir. Koordineli bir şekilde, işbirliği halinde çalışmanın olumlu ve güzel sonuçlarını her zaman göreceğiz."

 

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: "Havaların düzelmesiyle yaz mevsimi boyunca hem büyükşehir belediyemizle birlikte yaptığımız programlar dâhilinde hem de Bafra Belediyesi olarak doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan ve vatandaşlarımızın büyük sıkıntı çektiği yollarımızda asfaltlama ve kaldırım çalışmaları yapacağız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Kale Caddesi Adına Yakışır Hale Gelecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0