GÜNDEM

Ali Ekber Akgün Ve Vedat Şahin Cinayetleri Arasında Bağlantı Var Mı?

 
 9455
Ali Ekber Akgün Ve VedatŞahin Cinayetleri Arasında Bağlantı Var Mı? - İSTANBUL (İHA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün Nişantaşı ve İstinye`de meydana gelen silahlı saldırılar arasında bağlantı olup olmadığı yönünde araştırmaların sürdüğünü belirterek, "Meselenin üzerinde duruluyor. Kısa sürede açıklığa kavuşturulur" dedi.
Bafra Haber

 |  - İSTANBUL (İHA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün Nişantaşı ve İstinye`de meydana gelen silahlı saldırılar arasında bağlantı olup olmadığı yönünde araştırmaların sürdüğünü belirterek, "Meselenin üzerinde duruluyor. Kısa sürede açıklığa kavuşturulur" dedi.

{haberresimli}İçişleri Bakanı Efkan Ala, Levent`te katıldığı Kurye Eğitim Töreni`nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dün İstinye ve Nişantaşı`nda meydana gelen Vedat Şahin ile Ali Ekber Akgün`ün öldüğü saldırılar arasında bağlantı olup olmadığı yönünde soru üzerine konuşan Bakan Ala, "Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Soruşturma devam ediyor. Arkadaşlarımız meselenin üzerinde duruyor. Şuan da elimizde bir done yok. Kısa sürede mesele çözülebilir. İki olay arasında bağlantı vardır da diyemeyiz, yoktur da diyemeyiz. Soruşturma sonunda elde edilecek delillere göre değerlendirme yapabiliriz. Olay çok yeni. Meselenin üzerinde duruluyor. Kısa sürede açıklığa kavuşturulur. Bizim tecrübelerimiz onu gösteriyor"

 

Ali Ekber Akgün ve Vedat Şahin isimleri uğradıkları silahlı saldırılar sonucunda öldürüldü. Akgün ve Şahin`in ölümünün ardından akıllarda büyük soru işaretleri kaldı. Polis bu cinayetlerin arkasındakileri araştırırken kamuoyu Ali Ekber Akgün ve Vedat Şahin cinayetlerinin bağlantılı olup olmadığını merak ediyor.

Ali Ekber Akgün ve Vedat Şahin cinayetleri bağlantılı mı ? Peşpeşe gelen iki sır cinayet haberinin ardındaki sebepler gizliliğini koruyor. Ali Ekber Akgün`ün Sarıyer`de uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülmesinin ardından aynı günün gecesinde Vedat Şahin Nişantaşı`nda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Kamuoyu şimdi bu cinayetlerin arasındaki bağlantıyı sorguluyor.

 

ALİ EKBER AKGÜN CİNAYETİ

CİNAYET, HOLLANDA İLE BAĞLANTILI MI? 

Öte yandan, uzun süre Hollanda`da yaşadığı öğrenilen Ali Ekber Akgün`ün uyuşturucu ticareti yaptığı ve bir cinayet suçlamasıyla cezaevinde yattığı yönündeki bilgilerin de değerlendirildiği belirtildi. Cinayetin bu olaylarla bir ilgisinin olup olmadığı soruşturma sonucu ortaya çıkacak.
 
AİLE BİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ 
Bu arada, olayı soruşturan polis ekiplerinin ulaştığı Ali Ekber Akgün`ün yakınlarının, cinayetle ilgili bir bilgilerinin olmadığını söyledikleri öğrenildi.
 
ARAÇ ÇALINTI ÇIKTI, PLAKASI DEĞİŞTİRİLMİŞ 
Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Akgün`ün otomobiline araçla yaklaşan 2 şüpheliden birinin inerek silahlı saldırıyı gerçekleştirdiğini ve sonrasında aynı araca binerek kaçtıklarını belirledi.
 
Şüphelilerin kaçış yönündeki MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, saldırıda kullanılan ve çalıntı olduğu öğrenilen aracı olay yerinin yakınlarında terk edilmiş halde buldu. Çalıntı aracın plakası da sahtesiyle değiştirilmiş.
 
Polis, yaptığı çalışmalar neticesinde iki saldırganın eşkallerini belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ali Ekber Akgün Ve Vedat Şahin Cinayetleri Arasında Bağlantı Var Mı? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0