SAMSUN

Aldıkları Eğitimle Yaşamları Değişti

 
 280
Aldıkları Eğitimle Yaşamları Değişti - İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "Aile Akademisi" eğitim programına katılanlara belgeleri düzenlenen törenle verildi
Bafra Haber

 |  - İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen "Aile Akademisi" eğitim programına katılanlara belgeleri düzenlenen törenle verildi

Eğitim alan aile bireyleri evlerinde huzurun ve mutluluğun arttığını belirtti.

Huzurlu ve mutlu bir aile temelini oluşturmak için İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aile Akademisi" eğitim programına katılan bayanlara belgeleri Belgeler, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından verildi. Kadıfekale, Unkapanı ve Yaşardoğu Mahallerine kişisel gelişim uzmanı Psikolog Ramadan Balkı tarafından verilen eğitim sonucunda ev hanımlarının hem aile içinde hem de sosyal yaşantılarında büyük değişiklikler olduğu belirtildi.

Aile Akademisi eğitiminin hayatına olumlu katkıları olduğunu belirten Güner Pazarlı, "30 yıllık evliyim. Böyle bir eğitim programına katılmaktan dolayı çok şanslı olduğumu hissediyorum. Eğitim programlarının sürekliliğinin sağlanmasını istiyorum" dedi.

LAFCI AİLESİ ARTIK DAHA MUTLU

Düzenlenen eğitim programında eşi Burcu Lafcı'da büyük değişimler gördüğünü anlatan Ayhan Lafcı, "Eşim, İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği eğitim programına katıldıktan sonra kendisinde çok büyük değişikler gördüm. Ev içerisindeki davranış değişiklerini fark ettim, çocuklarla olan diyalogları ve iletişimi bambaşka bir seviyeye geldi. Eşim artık evde daha sabırlı daha sakin, bu durum hem beni çocuklarımı etkiledi. Mutlu bir ailemiz var. Huzurluyuz. Böyle bir eğitim programı düzenleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

Burcu Lafcı ise, "Aldığım eğitim sonucunda kendimde büyük değişikler gördüm. Artık çocuklarıma ve eşime hayata daha pozitif bakıyorum. Bendeki değişiklik aile içi mutluluğumuza ve huzurumuza büyük katkıları oldu" şeklinde konuştu.

"HAYATA YENİ BİR SAYFA AÇTIM"

Bu kurs sayesinde hayatına yeni bir sayfa açtığını söyleyen 44 yaşındaki Keziban İleri, "Ömrüm boyunca birçok kursa katıldım. Hayatımı hep başkalarına adadım. Bu zamana kadar hayatımda çok büyük fedakarlıklar yaptığımı fark ettim. Bu kurs sayesinde kendimi tanıdım. Kendime çevreme, aileme ve yakınlarıma nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Kendim ve aileme daha çok vakit ayırıyorum. 44 yaşındayım. Bir 44 yıllı kapattım. Artık yeni bir 44 yıla merhaba diyerek hayatıma yeni bir sayfa açtım" ifadelerini kullandı.

"AİLE MİLLETİN TEMELİDİR"

Aile eğitimine büyük önem verdiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Aile milletin temelidir. İnanç ve kültürümüzde aile en önemli sosyal müessesedir. Aileler mutlu ve huzurlu olursa millette güçlü ve kuvvetli olur" açıklamasında bulundu.

Program sonunda, eğitime katılan bayanlara İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından belgeleri verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Aldıkları Eğitimle Yaşamları Değişti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0