SAMSUN

Alaçam`da Mevlana Haftası Kutlaması

 
 370
Alaçam`da Mevlana Haftası Kutlaması - Mevlana Haftası anma programı 18 Aralık 2015 Cuma günü saat 14.00 de okulun çok amaçlı salonunda yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Mevlana Haftası anma programı 18 Aralık 2015 Cuma günü saat 14.00 de okulun çok amaçlı salonunda yapıldı.

ALAÇAM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEVLANA HAFTASI ANMA PROGRAMI

 
Mevlana Haftası anma programı 18 Aralık 2015 Cuma günü saat 14.00 de okulun çok amaçlı salonunda yapıldı. Programa Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL , Belediye Meclis Üyeleri Dursun UZ, Hasan ÇELİK ; İlçe Milli Eğitim  Müdürü Sezai TURAL, İlçe Müftüsü Ali TOPRAK, Alaçam Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa SÖYLEMEZ , Okul Müdürü Aydın TUNCER, Müdür Yardımcıları , öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


    Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Mevlana Celaleddin-î Rumî ve onun düşünceleri hakkında Tarih Öğretmeni Zafer ÇELİK bir konuşma yaptı.
          Hz. Mevlananın hayat hikayesini anlatan video izlendi. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo seslendirildi. Kimya Öğretmeni Ali YURTTAŞ "Etme " isimli şiiri seslendirdi. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro sergilendi. Sema gösterisi yapıldı. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



       Program sonunda yapılan  kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
         Samsunda yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL tarafından verildi. Hadis ve Ayet yarışması birincisi Kerime BÜYÜKKAL`a ödülü İlçe Müftüsü Ali TOPRAK tarafından verildi. Futsal ilçe birincisi olan okul takımına ödülleri Belediye Başkanı Hadi UYAR tarafından verildi. Atletizmde başarılı olan öğrencilere ödülleri AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL tarafından verildi.

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam`da Mevlana Haftası Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0