GÜNDEM

Alaçam Yolu Köpeklere Ölüm Yolu Oldu

 
 2098
Alaçam Yolu Köpeklere Ölüm Yolu Oldu - Yalçın Köse - Bafra Haber / Alaçam Belediyesinin Sokak köpeklerini otoyol ve dağlık alanlara bırakarak ölüme terk ettiği iddia edildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Alaçam Belediyesinin Sokak köpeklerini otoyol ve dağlık alanlara bırakarak ölüme terk ettiği iddia edildi.

Vatandaşlar tarafından Alaçam Belediyesi ekiplerinin sokak köpeklerini toplayarak Bafra ile Alaçam arasındaki otoyol ve dağlık alanlarda ölüme terk ettiği iddia ediliyor.

Otobana ve dağlık alana salınan köpeklerin açlıktan ve otomobillerin çarpıp ezmesi sonucu öldüğünü belirten vatandaşlar durumdan şikayetçi.

Otoyola bırakılan köpekler, otomobil sürücülerinin çarpması sonucu feci şekilde can verirken, otomobiller de kaza yaparak can ve mal kaybına uğrayabiliyor.

Bir karayolu çalışanı otoyola bırakılan sokak köpekleri ile ilgili yürek burkan şu açıklamayı yaptı: "Köpekleri Alaçam Bafra arası Samsun-Sinop karayoluna salıyorlar. Gün içinde onlarca ezilmiş köpeği yoldan  kazıyoruz. Günahtır, resmen ölüme salıyorlar, sürekli eziliyor hayvanlar, bunun yanı sıra birçok kazaya sebebiyet veriyorlar, inşallah ölümlü kazalara sebebiyet vermez. Biz bu köpeklerin Alaçam Belediyesi tarafından salındığını duyduk. Hatta kimi zaman Bafra`ya dahi götürüp salıyorlarmış. Ne derece doğrudur bilinmez." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam Yolu Köpeklere Ölüm Yolu Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0