SAMSUN

Alaçam Kaymakamı Ramazan Ayında Bir İlki Yaşattı

 
 1182
Alaçam Kaymakamı Ramazan Ayında Bir İlki Yaşattı - Samsun`a bağlı Alaçam Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen İftar yemeğinin ilki Alaçam`a 25 kilometre uzakta olan Pelitbükü Sekecek Mahallesinde gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Samsun`a bağlı Alaçam Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen İftar yemeğinin ilki Alaçam`a 25 kilometre uzakta olan Pelitbükü Sekecek Mahallesinde gerçekleşti.

Ezanın okunması ile davetliler ve mahalle halkının yudumladığı su ile açılan iftar programı yaklaşık bir saat sürdü, Alaçam İlçe Müftüsü Ali Toprak tarafından sofra duası yapıldı. Davetliler mahallelerinde Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile birlikte iftar açmanın mutluluğu ve mahallelerinde yapılan böyle güzel bir etkinliğin bundan sonraki yıllarda da devam etmesi talep ettiler, yemek sonrası mahalle halkı Kaymakam ve Belediye Başkanından bazı taleplerde bulunarak ihtiyaçlarını gidermelerini istediler.

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İftar Programımızın ilkini Pelitbükü Sekecek Mahallesinden başlattık, inşallah haftaya Perşembe akşamı ise yine Alaçam`a en uzak Mahalle olan Gümüşova Mahallesinden devam ettirip, son hafta ise Uzunkıraç Mahallesi ile son bulduracağız. Elimizden gelen bütün yardımları sizlerden esirgemeyeceğiz ve bizlere başvurmanız halinde isteklerinize cevap vereceğiz. Alaçam Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafının organize ettiği İftar yemeğinin menüsü ise Alaçam Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından yapılarak Pelitbükü Sekecek Mahallesine getirildi. Burada Öğretmenevi Müdürlüğü personeli tarafından masalar itina ile hazırlanarak vatandaşlara rahat ve huzur içerisinde bir iftar yemeği programı düzenlendi.``dedi.

Pelitbükü Sekecek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mutlu, Alaçam Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Pelitbükü Sekecek Mahallemizde organize edilen İftar yemeğinin ilkini burada yaptıkları için İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar`a ve davetimize iştirak eden Belediye Başkanımız Hadi Uyar ve protokol üyelerine teşekkür ederim. Alaçam Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Pelitbükü Sekecek Mahallesinde organize edilen İftar yemeği mahalle halkı tarafından çok memnun verici olduğunu böyle bir iftar programının köyümüzde yapılması bizleri de çok memnun etmiştir .``diye ifade etti.

Alaçam Kızılay Şube Başkanı Ahmet Kurt tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Mahalle Muhtarı Hüseyin Mutlu`ya iki koli malzeme vererek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istedi. Düzenlenen iftar yemeğine Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar, Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, Dr. Yakup Tan, İlçe Müftüsü Ali Toprak, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Jale Oral, Alaçam Kızılay Şube Başkanı Ahmet Kurt, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk, Pelitbükü Sekecek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mutlu ve Mahalle halkının katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam Kaymakamı Ramazan Ayında Bir İlki Yaşattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0