SAMSUN

Alaçam Çok Programlı Lisesi Dağa Tırmandı

 
 136
Alaçam Çok Programlı Lisesi Dağa Tırmandı - Alaçam Çok Programlı Lisesi, Müdür Baş Yardımcısı İlker Öksüz, Coğrafya Öğretmeni Kamil Gün, Rehberlik Öğretmeni Ercan Azim, Türk Edebiyatı Öğretmeni Burak Alagöz ve öğrencileri olmak üzere toplam 4 öğretmen ve 9 öğrencisiyle Kolay, Asarkale, Kapukaya gibi tarihi yerleri gezerek bilgilendirildiler.
Bafra Haber

 |  - Alaçam Çok Programlı Lisesi, Müdür Baş Yardımcısı İlker Öksüz, Coğrafya Öğretmeni Kamil Gün, Rehberlik Öğretmeni Ercan Azim, Türk Edebiyatı Öğretmeni Burak Alagöz ve öğrencileri olmak üzere toplam 4 öğretmen ve 9 öğrencisiyle Kolay, Asarkale, Kapukaya gibi tarihi yerleri gezerek bilgilendirildiler.

2 gece kamp yapan öğretmen ve öğrenciler özellikle Asarkale`den etkilendiler. Ayrıca dağ yürüyüşü yapıp, alabalık tuttular, top oynadılar ve gönüllerince eğlendiler. Burada kendileri gibi araştırma, inceleme ve tarihi yerleri ziyaret amacıyla Bafra Müzesi Arkeologu Kenan Sürül, Bafra Turizm Derneği ve Bafra Küsader üyeleriyle buluşan her iki ekip, birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu günü anıları arasına taşıdılar.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam Çok Programlı Lisesi Dağa Tırmandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0