SAMSUN

Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Atatürk Kültür Merkezinde

 
 191
Alaçam Çok Programlı AnadoluLisesi Öğrencileri Atatürk Kültür Merkezinde - Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Samsun Atatürk Kültür merkezinde güzel bir akşam geçirdiler.
Bafra Haber

 |  - Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Samsun Atatürk Kültür merkezinde güzel bir akşam geçirdiler.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Samsun Atatürk Kültür Merkezindeki gösteriyi izlediler.

İlçe Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar`ın maddi ve manevi destekleriyle düzenlenen organizasyona 30 Öğrenci, okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

Samsun ve Ankara Devlet Tiyatroları Sanatçılarının birlikte hazırladıkları gösteride keyifli vakit geçirildi. Gösteriyi izleyen öğrenciler farklı bir akşam yaşadıklarını dile getirdiler.

 Edebiyat Öğretmeni Dilek Ekici: "Sanat ve sanata yönelik etkinlikler çocuklarımızın vizyonunu genişletiyor, ufkunu açıyor. En azından kendi hayatları dışında başka hayatları görmeleri ve tanımalarına yardımcı oluyor. Bernard Show` un da dediği gibi Sanat; davranışımızı, karakterimizi, adalet ve sempati hislerimizi rafine eder; kendi kendimizi tanımamızın, kendi kendimizi kontrol etmemizin, diğerleri için beslediğimiz saygı hislerimizin ve hareketlerimizin yücelmesine hizmet eder; bizi adiliğe, zulme, adaletsizliğe ve bayalığa tahammül etmeyecek şekilde geliştirir. Bu yüzden gençlerimiz sanatla iç içe olmalı ve sanatın her türlüsünü tanıma imkanı bulmalıdır."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Atatürk Kültür Merkezinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0