SİYASET

"Akp İktidarı Emeğimizi Sömürmek İçin Anayasa Ve Yasaları Değiştirmekte"    

 
 360
"Akp İktidarı Emeğimizi Sömürmekİçin Anayasa Ve Yasaları Değiştirmekte"     - Birleşmiş Kamu İşgörenleri Sendikaları konfederasyonu başkanı İsmail Tutuğlu Bafra CHP parti binasına ziyarette bulundu.
Bafra Haber

 |  - Birleşmiş Kamu İşgörenleri Sendikaları konfederasyonu başkanı İsmail Tutuğlu Bafra CHP parti binasına ziyarette bulundu.

 Ziyaret Sırasında Konuşma yapan İsmail Tutuğlu "Memleketimiz Bafra`yı Ziyarete geldik. Bugünde partiyi ziyaret edelim dedik. Cumhuriyet Halk partisine anayasa süresince büyük görevler düşmektedir sorumluluk düşmekte. AKP iktidarı emeğimizi sömürmek için daha rahat sömüre bilmek için Anayasa ve Yasaları değiştirmekte, tam bağımsızlığı ortadan kaldırarak küresel sermayeye peşkeş çekmeye çalışmaktadır. Yaşanan süreçle birlikte Ülkemiz bölünme noktasına gelmiştir. Cumhuriyetimizin değerlerine ve emeğimize sahip çıkmamız gerekiyor halkımızı bu konuda duyarlı olması ve AKP`nin politikalarına karşı mücadele etmeye davet ediyoruz halkımızı. Tarım şehir olan Samsun Bafra uygulanan tarım politikaları nedeniyle çok sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Yatçılara mazotu çok ucuz ceren iktidar tarımcıya ziraatçıya ya da vatandaşa en pahalı mazotu tükettirmektedir. Esnafında, vatandaşında kurtuluşu AKP politikalarından kurtulmakla olacaktır diye düşünüyoruz."   dedi. 

Ziyarette Bafra CHP Parti başkanı Nihat Oktay, CHP Bafra Kadın Kolları Başkanı Semra Devrim ve parti üyeleri bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • "Akp İktidarı Emeğimizi Sömürmek İçin Anayasa Ve Yasaları Değiştirmekte"     içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0