GÜNDEM

Akmercan Deltagaz Şirketinden Asfalt Açıklaması

 
 2182
Akmercan Deltagaz Şirketinden Asfalt Açıklaması - Bafra`daki yüzey kaplaması yapılmayan doğal gaz boru hatları ile ilgili olarak Akmercan Deltagaz şirketinden açıklama geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra`daki yüzey kaplaması yapılmayan doğal gaz boru hatları ile ilgili olarak Akmercan Deltagaz şirketinden açıklama geldi.

Vatandaşların şikayetleri üzerine peş peşe yapılan "çukur yol", "toz toprak" haberleri üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek yolların yüzey kaplamalarının yapılması hususunda uyarılarda bulundu.

Sorumluluğun kimde olduğu konusu ise Akmercan Deltagaz şirketi tarafından gönderilen açıklama ile son buldu. Yapılan yazılı açıklamaya göre, Bafra`daki tüm doğal gaz boru hattı yüzey kaplaması protokol ile Bafra Belediyesine ait.
Şirket yetkilileri, Bafra Belediyesini önceki 3 yılda yaptığı gibi asfaltlama işini çözmesini ümit ediyor.

Akmercan Deltagaz şirketinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Doğalgaz altyapı çalışmaları Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi ile koordine içerinde devam etmektedir. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli seçimler sonucunda 14,5 m üzerindeki yollar Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçmiştir. Bu yollarda yapılacak doğalgaz hatlarının yüzey kaplama asfalt yapım işi, protokol gereğince Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilecektir. Bafra Belediyesi asfaltlama çalışmaları için hazırlık yaptığı öğrenilmiştir.

Doğalgaz altyapı çalışmalarından kaynaklanan yüzey kaplama işini, kısa zamanda tamamlamak için yoğun çaba göstereceğini belirten Bafra Belediyesi, geçen 3 yılda yaptığı gibi asfaltlama işini çözeceğini ümit ediyoruz. "

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Akmercan Deltagaz Şirketinden Asfalt Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0