SAMSUN

Ak Parti'den Yunus Koca Ve Tüm Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

 
 275
Ak Parti'den Yunus Koca VeTüm Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı - AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Site Camisi'nde kılınan gıyabi cenaze namazına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Cenaze namazının ardından konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Gıyabi cenaze namazımızı tüm şehitlerimize ve önceki gün Diyarbakır'da katledilen eski Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanımız için gerçekleştirdik. Ülkemizde bir yangın var. Bu yangın terör odaklarının körüklediği ve bu odakların arkasında duran herkesin düzenlediği bir yangındır. Bu yangını söndürmek için elimizden gelen her şeyi yaptık ve kısmen de başarılı olduk. Bu başarıyı elde ettikçe diğer unsurlar rahatsız oldu ve terörü yeniden alevlendirmek adına her şeyi yaptılar. Askerimize, polisimize pusu kurdular şehit ettiler. Yetmedi ekmek almaya giden bir çocuğu öldürdüler. Bu çocuğun hesabını nasıl verecekler. Yunus kardeşimizi de işyerinde gelip katlettiler. Bunlar yalnız devletin değil, Müslümanların da düşmanıdır. İçerisinde vatan sevgisi olan bir kardeşimizi katlettiler. Bunu hangi akıl, mantık ve vicdan kabul eder. Muktedir ve kararlı olarak terörün üzerine gideceğiz. Bunlar silahlarını bırakıp gömene kadar, terörle mücadelemiz devam edecektir. Bunlara kesinlikle fırsat vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise, "Son dönemde yaşanan tüm terör olaylarını kınıyoruz. İnşallah terör en kısa zamanda ülkemizden defolacaktır. Yunus Koca kardeşimize yapılan saldırı hepimizin canını yaktı. Kendisiyle yaklaşık 5 yıl beraber dava için görev yaptık. Yaptığımız her toplantıda, bir Kürt olarak barışı ve kardeşliği haykırırdı. Ancak maalesef terör kurbanı oldu. Yunus Koca'nın yanı sıra, terör olayları neticesinde şehit düşen tüm güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileriz" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise gıyabi cenaze namazı sonrasında yaptıkları açıklamalarda terörü kınadıklarını ve terörle mücadelenin devam edeceğini söylediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti'den Yunus Koca Ve Tüm Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0