SAMSUN

Ak Parti`de Temayül Heyecanı

 
 383
Ak Parti`de Temayül Heyecanı - AK Parti Samsun İl Başkanlığı 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapacak.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanlığı 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapacak.

Temayül yoklaması hakkında açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "1 Mart Pazar günü Atatürk Spor Salonu`nda saat 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması Genel Merkezimizden gelecek olan heyet nezaretinde yapılacaktır.

Oy kullanacakların nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız Saat 10.00-16.00 arasında oylarını kullanılacak ve 9 adayın ismi dağıtılacak olan oy pusulalarının üzerinde işaretlenecek. 9`dan az veya çok aday ismi pusulada yazılması halinde kullanılan oyun geçersiz sayılacağını da buradan ifade etmek isterim. Şeffaf sandıkların içine atılan oylar yine Genel Merkezimizden gelen heyet tarafından mühürlü torbalara konulacaktır.

Temayül yoklamasının ardından oy zarfları açılmadan Genel Merkezimize gelen heyet tarafından götürülecek ve ilgili komisyon tarafından sayılacaktır. Sonuçlar ise genel merkezimiz tarafından alınan karar doğrultusunda hiç bir şekilde açıklanmayacaktır.

Düzenlenecek olan temayül yoklamasına, şahsım ve İl Yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Demokrasi Hakem Heyeti Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkanı ve üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları oy kullanacak tüm teşkilatımızı kapsayacak şekilde milletvekili adaylarının belirlenmesi için birinci ayak olan temayül yoklamasını gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti`de Temayül Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0