SAMSUN

Ak Parti'de Kongre Toplantısı

 
 376
Ak Parti'de Kongre Toplantısı - AK Parti İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, Olağan 5
Bafra Haber

 |  - AK Parti İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, Olağan 5

Kongre usul ve esasları hakkında ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda, Olağan 5. Kongre takvimi ve yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel başkanlığında yapılan toplantıya ilçe başkanları ve ilçe teşkilat başkanları katıldı. Yapılacak olan ilçe ve il kongresi süreci hakkında açıklama yapan İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, "Kongrelerimiz partimizin, teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına yapılmaktadır. Dolayısıyla 2015'te yapılacak olan genel seçim öncesi bütün kongrelerimizin yapılması ve bütün teşkilatlarımızın güçlenmesi bu anlamda önemlidir.

Gerçekleştirdiğimiz toplantıda da kongre takvimi sürecinde neler yapılması gerektiği, mahalle delege seçimlerinin nasıl yapılacağı, tarihlerinin belirlenmesi gibi konularda ilçe teşkilatlarımızı bilgilendirdik.

Delege seçimlerimizin, tüm teşkilat mensuplarımızı kucaklayacak şekilde oluşturulması ve seçimlerin nezaket kuralları çerçevesinde şölen havasında tamamlanması İlçe Başkanlarımıza düşen önemli bir görevdir. AK Parti olarak Türkiye genelinde çok disiplinli ve istişareye önem veren bir partiyiz. İnşallah yapacağımız bu kongrelerimizle yenilenmiş, eksiklerini gidermiş ve daha da büyümüş olarak ve o heyecanla 2015'ta yapılacak olan genel seçime gideceğiz" dedi.

Toplantıya ayrıca İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl İdari ve Mali İşler Başkanı Ercan Albayrak, İl Dış İlişkiler Başkanı Çakır Öztürk, İl Ar-Ge Başkanı Hakan Ay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Reşat Keleş ve Mehmet Yılmaz katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti'de Kongre Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0