SİYASET

Ak Parti'de İl Ve İlçe Kongrelerinin Tarihleri Belirlendi

 
 1279
Ak Parti'de İl Veİlçe Kongrelerinin Tarihleri Belirlendi - Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl ve İlçe Teşkilatlarında kongre süreci hangi tarihte başlayacak.
Bafra Haber

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl ve İlçe Teşkilatlarında kongre süreci hangi tarihte başlayacak.

AK Parti Samsun İl ve İlçe Teşkilatlarında şu günlerde kongre hazırlıklarına yönelik çalışmalar başlatıldı. AK Parti'de ilk etapta ilçe kongreleri yapılacak. İlçe kongrelerinin beldesi olmayan yerlerde 1 Kasım 2014 Cumartesi günü başlaması bekleniyor. 

Yine aynı tarihte belde kongreleri ve beldenin ilçe kongre delegelerinin seçimi de yapılacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen seçim takvimine göre 16 Kasım 2014 Pazar günü belde kongreleri tamamlanacak. 31 Aralık 2014 Çarşamba günü ise beldesi olmayan ilçe kongreleri tamamlanacak.
AK Parti'de beldesi olan ilçe kongreleri ise 15 Kasım 2014 Cumartesi günü başlayacak ve 31 Aralık 2014 Çarşamba günü kongreler tamamlanacak.
AK Parti'de il kongreleri ise 22 Kasım 2014 Cumartesi günü başlayacak ve 22 Şubat 2015 tarihinde il kongrelerinin seçim süreci tamamlanacak.
 Söz konusu seçim takvimi nedeniyle Samsun'da AK Parti teşkilatlarında hareketli günler yaşanıyor. İl ve İlçe teşkilatlarına aday olmayı düşünen isimler şimdiden kulis yaparken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Süleyman Soylu'nun il ve ilçe teşkilatlarında kongrelere tek adayla gidilmesi yönünde bir çağrısının olduğu gündeme gelmişti.
KAYNAK: http://www.samsunkenthaber.com/haber/siyaset/ak-parti'de-il-ve-ilce-kongrelerinin-tarihleri-belirlendi/28899.html
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti'de İl Ve İlçe Kongrelerinin Tarihleri Belirlendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0