SAMSUN

Ak Parti Yakakent Skm Açılışı

 
 728
Ak Parti Yakakent Skm Açılışı - AK Parti Yakakent İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yapılan törenle açıldı
Bafra Haber

 |  - AK Parti Yakakent İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yapılan törenle açıldı

Açılışa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı ve adayı Zihni Şahin ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Alaçam Belediye Başkan Adayı Hadi Uyar ve İlçe Başkanı Ali Şengül, Yakakent Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kıyma ve İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, AK Parti kadın ve gençlik kollarının yöneticileri ve üyeleri, bazı yönetin kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Miting havasında geçen açılışta toplanan kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, alanı dolduranlara kendilerine güç ve destek verdikleri için teşekkür ederek, "Sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi ben Samsun'da 15 senedir Belediye Başkanlığı yapıyorum. Özellikle son 12 senedir AK Parti iktidarının oluşturduğu istikrarla Samsun'daki değişime hep birlikte tanık olduk. Bunlar yeterli mi, bunlar tamam mı, bunlar eksiksiz mi? Tabii ki hayır. Hayat devam ettiği sürece insanın istekleri, insanın arzuları hiç bitmiyor. İnsanın içindeki bir değişim, bir gelişim, bir büyüme isteği bu. Bu her zaman oldu, bundan sonra da olacak. Şu ana kadar Yakakent'e hizmet vermiş olan gerek bizim partimiz gerekse daha önceki dönemlerde hizmet veren herkese ben teşekkür ediyorum. Biz bundan sonra geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için var gücümüzle çalışmalıyız. Çünkü onların beklentileri bizim yaşıtımız olan insanlarla aynı değil. Onlar dünyadaki çağdaşlarını takip ediyorlar. Amerika'daki onların yaşıtı bir çocuk neye sahipse onu görüyor onu istiyorlar. İşte bizim şu anda burada bu otobüsün üzerinde olmamızın asıl nedeni bu. Biz çocuklarımıza iyi bir gelecek için çırpınıyoruz, onların geleceğini inşa etmek için çırpınıyoruz. Daha iyi bir Yakakent yapmak için çırpınıyoruz. Çocuklarımız, bizim yaşadığımız bazı yoksunlukları mağduriyetleri yaşamasın diye çalışıyoruz. Onların refahını yükseltmek için çırpınıyoruz. Bunun için buradayız" dedi.

"ONLAR KONUŞSUNLAR, BİZ İŞİMİZİ YAPALIM"

Gelecek beş yıl içerisinde Yalakent'te bugüne kadar yapılan hizmetlerin çok daha iyisini yapacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Özellikle altını çiziyorum, köylere çok güzel hizmetler yapacağız. Yakakent'in köylerinin doğal güzelliği, dokunulmamışlığı çoğu yerde yok. Bu köylerin bu güzelliklerini ortaya çıkartıp insanlara tanıtacağız. Ulaşım başta olmak üzere bütün ihtiyaçlarını karşılayıp önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde tüm yollarını asfaltlayacak, su problemi olan köyümüz varsa bunları çözecek ve köylerimizi konfora kavuşturmak için gece gündüz mücadele edeceğiz. Bütün bunları biz yapabiliriz. Bu vaat edilen süre içerisinde bu kadar kısa zamanda bu hizmeti gerçekleştirebilecek olan biziz. Bunu başkası yapamaz. Bu işler lafla peynir gemisi yürütmeye benzemez, bu işler başka işler, bu işler bu işin içinde pişmiş, bu mücadelenin içinden gelmiş insanların işidir. Lafla, sözle iş ve hizmet yapılmaz. Ayinesi iştir kişinin. Ben bu hizmetlerin içinden geldiğim için ve bu hizmetlerin içerisinde olduğum için kendime bu kadar güvenerek konuşuyorum. Biz geleceğe bakıyoruz, işimizi konuşuyoruz, işimizi planlıyoruz. Rakiplerimiz ileri geri konuşuyorlar. Bırakın konuşsunlar. Onlar konuşsunlar, biz işimizi ve hizmetimizi yapalım" diye konuştu.

KÖKTAŞ: "KOL KOLA YÜRÜDÜĞÜMÜZ İNSANLAR BİZE İHANET ETTİ"

136 ay önce halkın kendilerini iktidarla buluşturduğunu söyleyen İl Başkanı Köktaş şöyle konuştu: "O zamandan buyana ara vermeden nefes almadan koşturuyoruz, hizmet için yarışıyoruz. Bizim hayallerimiz var, bizim projelerimiz var. Projelerimizi hayata geçirmek için sizlerden hep destek aldık. Yakakent olarak bize her zaman destek verdiniz, her zaman arkamızda oldunuz. Gerek yurt içinde gerekse yurtdışında nerede fakir fukara, garip guraba varsa bu hükümet her zaman onların yanında oldu. Artık çalışanlarının maaşını verebilmek için IMF kapılarında dilenen bir Türkiye Cumhuriyeti yok. Artık IMF'ye borcunu ödeyip IMF'ye borç veren bir Türkiye Cumhuriyeti var. Artık Türkiye, bölgesinde hasta adam olmaktan kurtuldu. Bu yürüyüşün önüne geçmek isteyen, engellemek isteyen kişiler maalesef kol kola girdiğimiz, yan yana yürüdüğümüz insanlar oldu. Bu bizi çok rahatsız etti ve üzdü. Daha öncede defalarca biz bunları, bu senaryoları görmüştük ama bunu yapanlar daha önce siyasetin karşısında olanlardı. Ama şimdi bizim kader birliği yaptığımız, beraber yürüdüğümüz, kol kola girdiğimiz insanlar yapıyor bunu. İşte çocuklarımızın geleceğini, bu ülkenin geleceğini ipotek altına almaya çalışan bu kişilere 30 Mart'ta 'dur' diyeceğiz. 30 Mart bu ülkenin istikbalinin ve istiklalinin oylanacağı gündür, 30 Mart geleceğimizi oylayacağımız gündür."

Konuşmaların ardından SKM'nin açılışını yapan Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, Samsun'a dönerken uğradıkları Alaçam'a bağlı Yenice köyünde vatandaşlarla da bir araya geldiler. Burada da kısa bir konuşma yapan Yılmaz, daha sonra bazı esnafları da ziyaret ederek sohbet etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Yakakent Skm Açılışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0