SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Kırcalı`ya Ziyaretçi Akını

 
 75
Ak Parti SamsunMilletvekili Kırcalı`ya Ziyaretçi Akını - 1 Kasım seçimlerinde, AK Partiden Samsun milletvekili seçilen Av. Orhan Kırcalı TBMM`de ziyaretçi akınına uğradı.
Bafra Haber

 |  - 1 Kasım seçimlerinde, AK Partiden Samsun milletvekili seçilen Av. Orhan Kırcalı TBMM`de ziyaretçi akınına uğradı.

Seçimlerden sonra AK Parti İl Başkanlığının yaptığı organizasyonlar sonucunda, seçilen diğer milletvekilleriyle, Samsun`un 17 ilçesine giderek vatandaşlara teşekkür etmişti.

Gerek seçim döneminde, gerekse seçimlerden sonra sürekli halkın içinde olan Kırcalı`ya TBMM`de yapılan yemin töreninden sonra, ziyaretçi akını başladı. Kırcalı`ya Başta İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere diğer belediye başkanları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, eski milletvekilleri, bürokratlar, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, basın kuruluşları ve vatandaşlar ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Kırcalı, "TBMM`de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. TBMM`de ki görevimiz dışında, bizleri ziyaret eden hemşehrilerimizi ağırlıyoruz. Samsun`a döndüğümüz zaman ise halkımızın içinde oluyoruz. Samsun milletvekilleri olarak Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımızla birlikte Samsun için çalışıyoruz. Güne değil, geleceğe bakarak hareket ediyoruz. Samsunumuzun önemli potansiyelleri var. Bu potansiyeller ile Samsun her geçen gün gelişecek. Büyük şehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla bir ve beraberiz. İnşallah bu birliktelik ve uyum ile Samsunumuz ve 17 ilçemiz daha çok gelişecek ve kalkınacaktır." dedi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun Milletvekili Kırcalı`ya Ziyaretçi Akını içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0