SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı: Seçim Beyannamemiz Müjdelerle Dolu

 
 681
Ak Parti Samsun Milletvekili AdayıOrhan Kırcalı: Seçim Beyannamemiz Müjdelerle Dolu - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı: " AK sevdayla yolu çıktık. Dertlere derman olmaya, milletimizin sesi ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Seçim beyannamemizde ise her alanda müjdeler geliyor."  dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı: " AK sevdayla yolu çıktık. Dertlere derman olmaya, milletimizin sesi ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Seçim beyannamemizde ise her alanda müjdeler geliyor."  dedi.

Kırcalı, Hac farizası sırasında hayatını kaybeden Emin Mahmutoğlu için kılınan gıyabi cenaze namazına ve evinde okunan Kuran-ı Kerim programına katıldı. Kırcalı, Daha sonra ise çeşitli ziyaret programlarına katılarak hemşehrileri ile birlikte oldu ve bayramlaştı.

AK parti Samsun milletvekili adayı Bafralı Avukat Orhan Kırcalı ziyaret programları sırasında ise şunları söyledi: Genel merkezimiz seçim beyannamemizi hazırladı. 4 Ekimde ise milletimizle paylaşılacak. Seçim beyannamemizde  "Polisimize, güvenlik güçlerimize, öğretmenlerimize, Bağ-Kur`lu ve sigortalı vatandaşlarımıza yeni müjdeler geliyor. Taşeron işçilerimiz kadroya alınacak Bunları yeni beyannamemizle açıklayacağız. 1 Kasım bir milat olacak ve yeni Türkiye için ilk adımı atmış olacağız. Bizler AK bir sevdayla, milletimize hizmet, dertlere derman olmak için yola çıktık. 1 Kasımda milletimiz yeni bir tarih yazacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Hemşehrilerimin şunu bilmesini rica ediyorum: "1 Kasımdan sonra onların destekleriyle Ankara`da bir kardeşleri, arkadaşları ve ardına kadar açık bir kapısı olacaktır."   

Bafranın haberi, bafra