SİYASET

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylarının Tam Listesi

 
 2778
Ak Parti Samsun MilletvekiliAday Adaylarının Tam Listesi - AK Parti Samsun milletvekili aday adaylarının tam listesi açıklandı. AK Parti`de milletvekili aday adaylığı başvuruları 3 Eylül 2015 tarihi itibari ile sona erdi. AK Parti`de Samsun milletvekili aday adaylığı için kaç kişi başvuru yaptı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili aday adaylarının tam listesi açıklandı. AK Parti`de milletvekili aday adaylığı başvuruları 3 Eylül 2015 tarihi itibari ile sona erdi. AK Parti`de Samsun milletvekili aday adaylığı için kaç kişi başvuru yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti`de aday adaylarının başvuru sürecinin tamamlandığını, Samsun`dan 44 aday adayı başvurusu, AK Parti Genel Merkezi`nden ise 11 aday adayı başvurusunun yapıldığını, toplamda 54 aday adayı olduğunu söyledi.
 
Bafra`dan, Abdullah Kurumahmut, Av. İbrahim Semiz, Av. Orhan Kırcalı, Zeynep Karagöl,  Ferdi Ünlü aday adaylığı başvurusu yaptı.
 
 AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Aday adaylığı sürecimiz bugün itibariyle sona ermiştir. Samsun`dan 44 aday adayı başvurumuz, Genel Merkezimizden de 11 aday adayı başvurumuz vardır. Aday adaylarımız merkez yoklamasıyla aday belirlemesine tabi olacaktır. Herhangi bir temayül ya da kamuoyu yoklaması yapılmadan direkt merkez yoklamasıyla belirlenecektir. Bu adayların belirlenmesi de inşallah şehrimize ve ülkemize hayırlar getirir. Biz teşkilatlar olarak, adaylarımızın kim olduğuna bakmıyoruz. Partimizin en fazla milletvekili sayısına ulaşması için çalışacak; elimizden geleni yapacağız. Çalışma süremiz kısa olacak. Bir önceki seçimde yaklaşık 45-50 günlük bir süreçte çalışmıştık. Bu seçimde yaklaşık 30-35 günlük periyotta çalışacağız çünkü 18 Eylül 2015`te adaylarımız belli olacak. İtiraz süreleri dahilinde kesin olarak 28 Eylül 2015 tarihinde adaylıklar kesinleşecek. Bu süreçte bizim de saha çalışmalarımız başlayacak. Adaylarımızla beraber tutulmadık el, girilmedik ev bırakmayacağız. Daha sıkı çalışıp, AK Parti`yi layık olduğu seviyeye getireceğiz. Şimdiden milletimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti milletvekilleri, her zaman halkın yanında ve içinde olmuşlardır. Bundan sonra da öyle olacaklardır. Aday adaylarımıza başarılar diliyor, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.


AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPANLARIN LİSTESİ
 
Ahmet DEMİRCAN
Murat DURMAZ
Ahmet OKUYUCU
İbrahim SEMİZ
Hüseyin Avni ÇATAL
Prof. Dr. Hakan ALTINTAŞ
Ayşegül ÖZKARADUMAN
Özlem MARAŞ
Hasan Basri KURT
Behram BAL
Osman Nuri UZUN
Mehmet YILMAZ
Sadullah KİRENCİ
Sultan SEYHAN
Fuat KÖKTAŞ
Elif Çoşkun BİLGİN
Fehmi ÇİLİNGİR
Mustafa ÖZCAN
Coşkun GÜNDÜZ
Ali DAŞTAN
Basri KİPER
Orhan KIRCALI
Veysel KÖROĞLU
Abdullah KURUMAHMUT
Emine Karahuça YILMAZ
Adil TOK
Yılmaz HOCAOĞLU
Ahmet AKCA
Bünyamin DUMAN
Osman AKER
İsmail MALAY
İsmail KARAİSMAİLOĞLU
Kamuran ÖZDEN
Bilal KABANOĞLU
İbrahim MIRIK
Çiğdem KARAASLAN
Alp ŞAHİNER
Haluk TAN
Ferdi ÜNLÜ
Adem GÜNEY
Necati ALKAN
Mustafa BEZİRGAN
Mediha ACAR
Talip ÖZTÜRK
Akif Çağatay KILIÇ
Abdulvahap YILDIRIM
Sinan MERTOL
Tanju ÇOLAK
Tülay BAKIR
Kerim TAŞKIRAN
Zeynep KARAGÖL
Mahmut ÇELİK
Murat DURMAZ
Selman SARUHAN
 
Kaynak: Samsun Kent Haber
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylarının Tam Listesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0