SAMSUN

Ak Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan Kongre Açıklaması

 
 301
Ak Parti Samsunİl Başkanlığı'ndan Kongre Açıklaması - AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, partisinin 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan olağanüstü kurultayı ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, partisinin 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan olağanüstü kurultayı ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi

Parti İl Binasında basın açıklaması yapan İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1.Olağanüstü Büyük Kongresini yapacağını hatırlattı. Partinin yapacağı kongre ile yeni genel başkanını seçeceğini söyleyen Alaattin Bayrak, "Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'dur. Olağanüstü Kongremiz'de, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır" dedi.

AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu ifade eden Bayrak, "2001'de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının 'yapılamaz' dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık. Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitti. Ekonomimiz büyüdü. Türkiye ilklerle tanıştı. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal desteklere kadar her alanda milletimizin refahını yükselttik" diye konuştu.

Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilmesi ile Yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açıldığını belirten Bayrak, "27 Ağustos'ta yapacağımız 1.Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir. 1.Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan Kongre Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0