SAMSUN

Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'tan Kadir Gecesi Mesajı

 
 462
Ak Parti Samsun İl BaşkanıFuat Köktaş'tan Kadir Gecesi Mesajı - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, mesajında Ramazan ayının son günlerinde Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşkusu ve heyecanı içinde olduklarını söyledi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, mesajında Ramazan ayının son günlerinde Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşkusu ve heyecanı içinde olduklarını söyledi

Başkan Köktaş, mesajına şu sözlerle devam etti: "Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşkunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ederken, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum. Dünyanın farklı yerlerinde dökülen Müslüman kanının durması ve Filistin'de, Suriye'de, Arakan'da, Irak'ta, Mısır'da yaşanan insanlık suçlarının bir an önce son bulması için de ellerimizi semaya açıp Müslüman kardeşlerimiz için dua etmeliyiz. Rabbim Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan barış, huzur ve mutluluk içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na eriştirmesini diliyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'tan Kadir Gecesi Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0