SİYASET

Ak Parti Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı: İstikrarsızlık Ülkemize Zarar Verir

 
 483
Ak Parti Milletvekili Adayı OrhanKırcalı: İstikrarsızlık Ülkemize Zarar Verir - AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Çarşamba ve Alaçam ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek partililerle beraber oldu. Kırcalı dönüşte ise Anadolu Gençlik Derneği Bafra şube Başkanlığı ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Çarşamba ve Alaçam ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek partililerle beraber oldu. Kırcalı dönüşte ise Anadolu Gençlik Derneği Bafra şube Başkanlığı ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ülkemizde istikrarsızlığa izin vermemeliyiz. Türkiye istikrarsızlıktan ve krizlerden çok çekti. Krizler her zaman Türkiye`nin önünü kesmiş, gelişme ve kalkınmamızı engellemiştir. 1 Kasım seçimlerinde milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Halkımız Türkiye`nin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere izin vermeyecektir. Yaptığımız ziyaretler ve çalışmalar sırasında hemşehrilerimizden çok yakın ve destek görmekteyiz. Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: AK Parti olarak 13 yılda milletimizin gönlüne girecek hizmetler yaptık.  13 yılda milli gelirimiz 230 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık. 3000 dolardan aldığımız kişi başına milli geliri 10 bin doların üzerine çıkardık. 13 yıl önce IMF kapısında bekleyen Türkiye`den IMF`e de, borç verecek bir Türkiye olduk. Merkez Bankası rezervimizi 26 milyar dolardan aldık 102 milyar dolara çıkardık. Türkiye, 2003-2013 yılları arasında bütün küresel krizlere rağmen ortalama yüzde 5 civarında büyüdü. Bu rakamlarla Avrupa`nın en hızla büyüyen ülkeleri arasında yer aldık. İhracatımızı 36 milyar dolardan aldık, 158 milyar dolara çıkardık. Türkiye 2004`te 34 yıl sonra ilk defa tek haneli enflasyon rakamlarına geldi. 

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: 13 yılda 117 yeni üniversite açtık. 2002`de sadece 355 bin derslik vardı, her derslikte 70, 80, 100 öğrenci ders yapıyordu.  234 bin yeni derslik inşa ettik. 757 yeni hastane, 1737 ikinci basamak hastane yaptık. Kredi yurtlar kurumunun 190 olan sayısını 571`e çıkardık. 200 adalet sarayı yaptık. 679.382 konut inşa ederek, dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi oldu.  18 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Havalimanlarını 26`dan 55`e çıkardık. Sulanabilir 85 milyon dekar zirai arazinin 61 milyon dekarını yeni projelerle sulamaya açtık. 2002`de yaklaşık 4 milyar dolar olan tarımsal ihracatı 18 milyar dolara çıkardık. 727 bin olan iş yeri sayısını 1 milyon 600 bine çıkardık. Bugün faaliyette olan 157 organize sanayi bölgesinin 90`ını biz yaptık. Peş-peşe gelen küresel krizlere rağmen 6 milyon kişiye istihdam sağladık. Tüm bunları milletimizle birlikte başardık. Milletimizin bize verdiği tek başına iktidar yetkisi ile gerçekleştirdik. Bu hizmetleri daha da ileriye taşımak, 3.köprü, 3. Havaalanını tamamlamak, şehir hastanelerini bitirmek, yeni okullar, yollar yapmak, insanlarımıza iş ve aş sağlamak istiyoruz. Tek amacımız milletimize hizmet etmektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı: İstikrarsızlık Ülkemize Zarar Verir içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0