SAMSUN

Ak Parti İlçe Belediye Başkanları Toplantısı

 
 85
Ak Parti İlçe Belediye Başkanları Toplantısı - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "7 Haziran seçimi, yeni Türkiye'nin inşası için büyük ihtiyaç duyulan yeni anayasaya ve akabinde başkanlık sistemine açılan kapıdır" dedi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "7 Haziran seçimi, yeni Türkiye'nin inşası için büyük ihtiyaç duyulan yeni anayasaya ve akabinde başkanlık sistemine açılan kapıdır" dedi

AK Parti İlçe Belediye Başkanları Aylık Olağan İstişare Toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel Başkanlığı'nda gerçekleşti. İlçe belediyelerinin yaptıkları çalışmalar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin önemi ile ilgili de konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "12 yıldır 'Halka hizmet Hakka hizmet' anlayışıyla hizmet eden AK Parti, bu anlayış içinde her zaman hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir" diye konuştu.

7 Haziran seçiminin, yeni Türkiye inşası için büyük ihtiyaç duyulan yeni anayasaya ve akabinde başkanlık sistemine açılan kapı olduğunu ifade eden Başkan Göksel, "Şimdi yeni bir seçimin arefesindeyiz. Yeni Türkiye'nin oluşum ihtiyacı yine had safhaya çıkmıştır. Bununla birlikte yeni anayasa ihtiyacı da her kesim tarafından en derin bir şekilde hissedilmekte olduğu görmekteyiz. Bu ihtiyaçta darbeler sonucu oluşan değil, milletin içinden çıkan bir anayasadan geçmektedir. AK Parti olarak halkımızla birlikte, özgürlükçü bir anayasayı, milletin anayasasını, Türkiye'nin temel yasası olarak milletle yazmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Göksel sözlerini şöyle tamamladı: "Hedeflediğimiz yeni anayasanın en temel ilkesi özgürlükçü olmasıdır. Özgürlükleri kısıtlayan, önce özgürlüklerle ilgili bazı imkanlar tanıyıp sonra bu özgürlükleri yok eden, kısıtlayan anayasa, 12 Eylül Anayasası inşallah milletimizin desteği ile tarih olacaktır. Halkımızın meclise göndereceği vekiller, milletin iradesini yansıtan özgürlükçü, katılımcı bir anayasayı yazıp milletimize sunacaktır. Bunun içindir ki aziz milletimizden bir kez daha ülkemizin istikrarı ve istikbali adına bu ihtiyaçları giderecek 400 milletvekili için yetki istiyoruz. İşte 7 Haziran seçimleri bu kadar önemlidir. Bundan dolayı biz seçim çalışmalarımız için milletvekili adaylarımızla sahaya çıkacağız ama bununla beraber belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz de bu çalışmalarda bulunacaktır. Milletvekili adaylarımızla, Belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve teşkilatımızın her kademesiyle güzel bir seçim çalışması gerçekleştirerek her seçim de olduğu gibi bu seçim den de başarıyla çıkacağımızdan, bunu hep beraber başaracağımızdan kuşkumuz yoktur."

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya ilçe belediye başkanları, il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti İlçe Belediye Başkanları Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0