SİYASET

Ak Parti İlçe Başkanından Teşekkür

 
 1414
Ak Parti İlçe Başkanından Teşekkür - Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonrasında yaptığı açıklamada Bafra halkına ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonrasında yaptığı açıklamada Bafra halkına ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Yurduseven, sonucun ülkemize, milletimize ve bütün vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek "Bu gün yapılan bu oylama Türk siyasi tarihine geçecektir. Türkiye Ramazan Bayramı'nın ardından demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır. Aziz milletimiz takdirini bir kez daha başbakanımızdan yana kullanarak, Recep Tayyip Erdoğan`ı aracısız olarak, halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı yaparak Çankaya`ya göndermiştir. Cumhurbaşkanlığı oylamasında başta Samsun, Bafra ve tüm Türkiye'de oylamanın huzur ve esenlik içinde gerçekleşmiş olmasından mutluluk duyduk. Milletimiz demokratik olgunlukla ders vermiştir. İleri demokrasi ve hukukun üstünlüğü mücadelemizde tarihi bir eşiği aşmış bulunuyoruz. Demokrasinin, hukukun adaletin çıtasını el birliği ile yükseltmiştir. Bugün cumhur, ilk defa kendi başkanını seçmiştir. İkinci tura bırakmadan büyük bir destekle Recep Tayyip Erdoğan`a olan inancını ve güvenini ortaya koymuştur. Başımız dik olarak diyoruz ki Cumhurbaşkanlığı oylamasında milletimizin iradesi tecelli etmiştir. Milletimizin iradesi hangi yönde olursa olsun, saygındır, makbuldür, kıymetlidir. Hiç kimsenin bu iradeyi küçümseme hakkı yoktur. Demokrasi halkın iradesini kabullenmekle bu iradeyi yönetime yansıtmakla, her türlü farklılığı siyasal sürece katmakla anlam kazanır. Değişimin demokrasi içinde gerçekleşebileceği bir kez daha görülmüştür. Ak Parti bu güne kadar girdiği tüm seçimlerden yüzünün akıyla çıkmıştır. Ak Parti Türk siyasetine artık model olmuştur. Ak Partide bir seçim biter diğeri başlar. Bunun nedeni de biz, bir seçimin akşamından bir sonraki seçime hazırlanan parti olmak durumundayız. Seçmene, davamızı, vizyonumuzu anlatan bir partiyiz. Buradan halkımızın verdiği bu desteğe ve emeği geçen teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti İlçe Başkanından Teşekkür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0