SİYASET

Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven`den Teşekkür Ve Değerlendirme

 
 2001
Ak Parti İlçe BaşkanıTuncay Yurduseven`den Teşekkür Ve Değerlendirme - AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, referandumu Değerlendirdi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, referandumu Değerlendirdi.

Kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumunda Türkiye genelinde %51,41, Samsun genelinde %63,55 ve Bafra`da %62,79 `Evet` oyu ile Anayasa değişikliği kabul edildi.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, referandum oylaması hakkında değerlendirmede bulundu.

Yurduseven`in değerlendirmesinde şu ifadeler yer aldı:

"Referandum sonuçlarının hem Bafra ve Samsunumuz, hem de ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Oldukça yoğun bir çalışma sürecinin ardından emeklerimizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Baframız her seçimde olduğu gibi bu referandumda da Türkiye ortalamasının üstünde destek verdi. Yeni sistemin ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bu süreçte çalışmalarıyla katkı sağlayan Sayın bakanımız Akif Çağatay Kılıç, genel başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan hanımefendi, milletvekillerimiz sayın Ahmet Demircan, sayın Fuat Köktaş, sayın Hasan Basri Kurt ve sayın Orhan Kırcalı`ya, il başkanımız Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz`a ve Bafra belediye başkanımız Sayın Zihni Şahin`e teşekkür ediyorum.

Özverili çalışmalarıyla yönetim kurulum, kadın ve gençlik kollarımız meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Seçim günü sandıklarda görev yapan tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yine her daim bizimle birlikte olan Baframızdaki muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Tabi hepsinin üstünde bu zaferin baş aktörü ve mimarı olan milletimize şükranlarımızı iletiyorum. Mesele dünyayı arkana alıp Anadolu`ya meydan okumak değildir. Asıl mesele Anadolu`yu arkana alıp dünyaya meydan okumaktır.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan`ın öncülüğünde kutlu yürüyüşümüz devam edecek inşallah. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki, referandumda `evet` ve `hayır` oyu verenlerle birlikte kol kola, gönül gönüle bir ve beraberiz.

Çünkü bu bir sistem değişikliğiydi ve halkımız tercihlerini sandığa yansıttılar. Bu demokratik hakkını kullanan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi; tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diyoruz"

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven`den Teşekkür Ve Değerlendirme içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0