SAMSUN

Ak Parti Havza'da Karahan Yeniden Başkan

 
 577
Ak Parti Havza'da Karahan Yeniden Başkan - AK Parti Havza İlçe Başkanlığı 5
Bafra Haber

 |  - AK Parti Havza İlçe Başkanlığı 5

Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Mahmut Karahan güven tazeledi.

Olağan Kongresi Havza İlçesi Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Seçimlerde 387 delegeden 303'ü oy kullandı. 303 oyun tamamını alan Mahmut Karahan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Havza İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Başkanlık divanı seçimiyle devam eden kongrede AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe divana seçildi. Ardından Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, ilçe başkanlığının faaliyet raporunu okuyarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seçimler öncesi konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Her seçimde başarısını arttırarak yoluna devam eden partimizin en önemli hedefi 2015'te yapılacak genel seçimlerde anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşmak olacaktır. Çünkü demokratikleşme hamlesinin en ileri düzeye ulaşması için ülkemizin yeni bir anayasaya ihtiyaç vardır. Bu sivil anayasanın yapılması içinde AK Parti'nin 367 milletvekili TBMM'de olmalıdır. Biz teşkilatlar olarak üzerimize düşen görevi yapmalı ve çok çalışmalıyız. Çevremizden başlayarak eski Türkiye'nin ve yeni Türkiye'nin arasındaki farkı anlatalım. AK Parti'den önceki dönemleri herkesle paylaşalım. Bunları iyi öğretelim" dedi.

Hükümetin yaptığı icraatlar hakkındaki bilgi veren AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı.

Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isim olan mevcut başkan Mahmut Karahan ile tek liste halinde seçime gidildi. Seçimlerde 387 delegeden 303'ü oy kullandı. 303 oyun tamamını alan Mahmut Karahan, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

AK Parti Havza İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: "Bekir Uzel, Cevdet Özkan, Musa Akın, Eli Şenkal, Kadir Kayan, Ahmet Balaban, Bayram Özkan, Kenan Gökdemir, Mustafa Ergin, Kamil Kahriman, Melis Gümüştekin, Mustafa Yılmaz, Halil Elibol, Nahit Bolatcan, Mahmut Bayraktar, Zafer Gür, Uğur Albayrak, Arzu Gürkanlı ve Yeşim Aktaş."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Havza'da Karahan Yeniden Başkan içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0