SAMSUN

Ak Parti Gençlik Kolları'ndan Otogarda Karşılama

 
 464
Ak Parti Gençlik Kolları'ndan Otogarda Karşılama - AK Parti İl Gençlik Kolları, yeni üniversite öğrencilerini otogarda karşılandı
Bafra Haber

 |  - AK Parti İl Gençlik Kolları, yeni üniversite öğrencilerini otogarda karşılandı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) okumaya hak kazanan öğrencilerin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı kayıtlarının başlaması ile birlikte Türkiye'nin dört bir tarafından Samsun'a gelen öğrenciler Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı'nda sıcak bir ilgi ile karşılandı.

"Gurbette İlk Gün Zordur" adı altında AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından geleneksel olarak organize edilen ve AK Parti Üniversite Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen öğrenci karşılamaları bu yıl da sıcak görüntülere sahne oldu.

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe yapılan karşılama çalışması ile olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Göktepe, "Gurbette ilk gün zordur. Bunu bizlerde yaşayarak öğrenen insanlarız, istedik ki kardeşlerimizin üniversite hayatına attığın ilk adımda belki de ilk defa adım attıkları şehrimizde yabancılık hissetmesinler. Samsunumuzun ve Samsunlunun güler yüzü ve sıcaklığını hissetmeleri ve şehrimize kısa sürede adapte olabilmeleri için yanındayız. Otogardaki standımızda bulunan arkadaşlarımız karşılayacak, üniversiteye intikalde ve kayıt işlemlerinde yardımcı olacaklardır. Samsun'un ve Samsunlunun misafirperverliğini en ince noktasına kadar kıymetli öğrenci kardeşlerimize hissettirebilmek adına teşkilatımız her türlü çalışmayı organize etmektedir. Üniversitemizi kazanan tüm kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun diyorum ve ilimizde kalacakları süre içerisinde ev sahipliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Gençlik Kolları'ndan Otogarda Karşılama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0