SAMSUN

Ak Parti Esnafla Buluştu

 
 450
Ak Parti Esnafla Buluştu - AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Unkapanı Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı esnafla bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Unkapanı Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı esnafla bir araya geldi

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde Unkapanı Caddesi'nde düzenlenen kahvaltıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir ve Cemal Yılmaz Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, yaptıkları seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KÖKTAŞ: "ÇOK ÇALIŞMALI, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ"

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş konuşmasında, "Çok çalıştığımızda, dayanışma ve birlik içinde olduğumuzda, birbirimize inandığımız ve güvendiğimizde, özellikle de, özgüven içinde, inançla hareket ettiğimizde, emin olun, bizim için hiçbir hedef ulaşılamaz olmayacaktır. Biz de bu anlayış içinde yola çıktık. İnşallah 30 Mart'ta tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar bizde olmayan belediyeleri de, AK belediyecilik ile tanıştırıp, AK Parti'li belediye başkanlarının devir alacağı bayrak ile hizmete devam edeceklerdir. Bu süreç içinde birbirimizi iyi anlamamız, birbirimizi kırmamamız, birbirimizi küstürmememiz en önemli davranış şekillerimizden bir tanesi olmalıdır. Çünkü siyasetin malzemesi insandır. Parti olarak 1 oy için çalışmalarımızı sürdürüyorsak, bu gayret ve çabayı sürdürüyorsak, önce elimizdekinin değerini bilmemiz gerekir, birbirimize sahip çıkmamız gerekir" dedi.

YILMAZ: "GERİYE DEĞİL, İLERİYE BAKIYORUZ"

Kahvaltıda bir konuşma yapan ve siyasetin malzemesinin insan olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Siyasetin merkezinde insan var. İnsanla paylaşıldığı sürece siyaset yapılabiliyor. Merkezinde insan olan ve insanın hayatını kolaylaştırmak, insan hayatını iyileştirmeye dönük bir amacı var AK Parti siyasetinin. Biz, ideolojik nutuklar değil de insana nasıl faydalı oluruz, insanın hayatına nasıl kolaylıklar kazandırabilirize kafa yoran bir ekibin başında, başbakanımızın olduğu bir misyonun mensuplarıyız. Şu an seçime yönelik bir propaganda süreci içerisinde olabiliriz ama biz hiçbir zaman hayatı durdurmuyoruz ve gündelik koşturmamızı, hizmet üretimini ve yarışını sürdürüyor, bunun gereğini yapıyoruz. 30 Mart seçimlerine çok fazla bir şey kalmadı. Bizim amacımız daha çok insanla münasebetlerimizi geliştirdiğimiz, daha çok insanla el ele tutuştuğumuz, daha çok insanımızla tokalaşıp kucaklaştığımız bir kampanya hedefliyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin hızla değişen ve büyüyen bir ülke olduğunu ifade eden Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "2002 yılında Türkiye'nin sokaklarında, caddelerinde olan araç sayısı, 8 milyondu. Aradan 12 yıl geçtikten sonra trafikte bulunan toplam araç sayısı 18 milyon oldu. Bu gösterge bile AK Parti yönetimindeki Türkiye'de ekonominin geldiği yeri çok iyi açıklıyor. Böylesine büyüyen bir ekonominin, geleceğe böylesine umutla bakan bir ülkenin siyasetinde de tabi ki çatışmalar olur, siyasetinde de tabi ki rekabet olur. O bakımdan yorulmadan, bıkmadan, geriye değil ileriye bakarak hep birlikte koşup ülkemizi geleceğe taşıyacağız. Son 10 yıl boyunca cumhuriyet tarihinde yapılmamış kadar hizmet üreten AK Parti, önümüzdeki 10 yıl içinde de 'neler yapılabiliri' yaptıkları ile ispat etmiş durumdadır. Bugüne kadar ülkeye bir çivi bile çakmamış insanların ise anlatacakları hiçbir şey yok."

CEMAL YILMAZ DEMİR: "DEVRİM NİTELİĞİNDE HİZMETLER YAPTIK"

AK Parti'nin milletten aldığı güç ile 11 yıllık iktidarları süresince devrim niteliğinde hizmetler yaptığını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'de, "11 yıl boyunca tesis edilen bu istikrar ve güven ortamını muhafaza ederken, bu fırsatı azami derecede değerlendirmenin, Türkiye'yi tarihi başarılarla buluşturmanın mücadelesi içinde olduk" şeklinde konuştu.

MUSTAFA DEMİR: "GELECEĞİMİZİN TEMİNATI AK PARTİ"

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de Türkiye'nin kazanımlarını kolay elde etmediğini, hiç kimsenin Türkiye'yi sıkıntılı dönemlerine geri döndürmesine fırsat verilmeyeceğini belirterek, "Bu zamana kadar ülkemize ve milletimize her zaman sahip çıktık. Geleceğimizin teminatı AK Parti'dir" dedi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile büyük kazanımlar elde ettiğini, tüm engellemelere ve karalamalara rağmen 'Her şey Türkiye için' düşüncesinden hareketle büyük özverilerle çalışıldığının altını çizen Demir, AK Parti'nin başta yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele noktasında hiç taviz vermediğini, tüyü bitmemiş yetimin hakkını güvence altına aldığını vurguladı.

Kahvaltı sonrası Milletvekili Mustafa Demir, İl Başkanı Fuat Köktaş ve beraberindeki heyet Unkapanı Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Esnafla Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0