SİYASET

Ak Parti Delege Seçimleri Sona Erdi

 
 2896
Ak Parti Delege Seçimleri Sona Erdi - Yalçın Köse- Bafra Haber / AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı, 5. olağan kongre için delege seçimlerinde 2. oturum başladı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı, 5. olağan kongre için delege seçimlerinde 2. oturum başladı.

AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı 4 Kasım Salı günü yapılacak olan 5. Olağan Kongre süreci kapsamında Bafra İlçesi'nde AK Partili üyeler mahalle delege seçimleri için sandık başına gidiyor.

Bafra Öğretmenevi`nde dün sabah itibari ile başlayan delege seçimleri bugün son bulacak ve günün sonunda seçilen delegeler 4 Kasım`da kongrede söz hakkına sahip olacak. Delege seçimlerinde dün  yeni mahalle olmuş  köyler delegelerini seçerken bugün ise merkez mahalleler delege seçimlerine gidecek.

Toplamda 20 bin 706 üyesi bulunan AK Parti ilçe teşkilatında kongre için 400 delege seçim listelerinde boy gösterirken Belediye Başkanı ve yönetim ile birlikte delege sayısı 431`e çıkıyor.

Gerçekleşen seçimde saat 13.00 itibariyle Çilhane Mahallesi, Büyükcami Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yaka Mahallesi, İshaklı Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi, Kızılırmak Mahallesi, Hacınabi Mahallesi, Fatih Mahallesi, Doğanca Mahallesi, Çetinkaya Mahallesi, İkizpınar Mahallesi, Kolay mahallesi delegelerini seçmek için sandık başına gidecek.





Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Delege Seçimleri Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0