GÜNDEM

Ak Parti Çocukların Şenliğinde Gazete Dağıttı

 
 225
Ak Parti Çocukların Şenliğinde Gazete Dağıttı - Gökçeağaç Köyü`nde düzenlenen 3. Hıdırellez Uçurtma Şenliğinde bir siyasi partinin propaganda amaçlı gazete dağıtması tepkiye yol açtı.
Bafra Haber

 |  - Gökçeağaç Köyü`nde düzenlenen 3. Hıdırellez Uçurtma Şenliğinde bir siyasi partinin propaganda amaçlı gazete dağıtması tepkiye yol açtı.

Gökder ile Kelikler İlk-Ortaokulunun düzenlediği 3. Hıdırellez şenliğine Ak Parti Bafra yönetimi büyük ilgi gösterdi.
Büyük bir çoğunluğu okul öğrencilerden oluşan uçurtma şenliğine AK Parti yöneticileri ile beraber bir milletvekili adayı da geldi.
Uçurtma şenliği esnasında parti tarafından propaganda amaçlı gazete dağıtıldı.Okul öğrencilerinin olduğu bir yerde gazete dağıtılmasına tepki gösteren bir vatandaş tepkisini şu şekilde dile getirdi: "Böyle saçmalık daha önce görmedim. Bu kadar küçük çocuğun olduğu yerde seçim çalışması yapmak, siyasi bir gazete dağıtarak bu kadar çocuğu etkilenmesine neden olmak hangi amaca hizmet ediyor. Burada ki etkinliğe katılanların çok büyük bir çoğunluğu ilkokul öğrencisi, burada seçim propagandası yapacak kadar düşüncesiz hareket etmelerini kınıyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Çocukların Şenliğinde Gazete Dağıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0