SAMSUN

Ak Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı

 
 91
Ak Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı - AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı
Bafra Haber

 |  - AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı

Geniş katılımlı gerçekleşen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

"YENİ NESLİN İNŞASINI SAĞLIYORUZ"

Toplantıda yaptığı konuşmada, Canik Belediyesi olarak en büyük hizmetlerinden birisinin şehirde dönüşümü gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Karadeniz'in en büyük ve Türkiye'ye örnek dönüşümlerini gerçekleştiren bir belediyeyiz. Dönüşüm tecrübesine sahip bir belediyeyiz. Kuzey yıldızı en önemli dönüşüm projelerimizden birisidir. Yeni neslin inşası iddiası olan bir partiyiz. Bu iddiayı gerçekleştirebilmek için şehirleri sosyolojik bir şekilde insanın ihtiyacına göre planlamadıktan sonra söylemin ve sloganın ötesine geçemeyiz. Canik'te yeni neslin inşasını sağlayacak bir dönüşümü gerçekleştiriyoruz" dedi.

"ŞEHRİMİZE KATKI SAĞLIYORUZ"

Toplam 383 dönüm alanda 2688 konuttan oluşan Kuzey Yıldızı'nın sadece bir beton yığını olmadığını belirten Genç, "Aynı zamanda sosyal donatılarıyla birlikte insanların yaşamına dokunan bir proje. Yaptığımız her dönüşüm sadece kendi ilçemize değil, şehrimize de önemli katkı sağlamaktadır. Son 10 yılımıza baktığımızda 2.5 milyar liralık şehrin gelişimine katkı sağlayan bir belediyeyiz. Kentsel dönüşümün yanı sıra kültürel dönüşüme de önem veriyoruz. Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri şehirlerin doktorlarıdır. Şehirler ise insanlar gibidir. Dolayısıyla doğru teşhisler koyarsak sağlıklı şehirleri oluştururuz. Sağlıklı şehirleri oluşturamayan milletlerin geleceği de yoktur. Bizler önemli bir görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

"BÖYLE HAREKET DAHA ÖNCE GÖRÜLMEDİ"

AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ise, "'Dünya 5'ten büyüktür' diyen bir lider, mazlumun yanında olan bir liderimiz var. Böyle bir hareket daha önce görülmedi. Onun için de düşmanımız çok. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan hareketimiz, Sayın Başbakanımızın bayrağı devralmasıyla Genel Başkanımız olarak koşturmasıyla bizim için de daha fazla koşturmaya vesile oldu" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE PROJELERİYLE MESAJ VERİYOR"

Türkiye'nin 3. köprü, Osman Gazi, Marmaray gibi projelerle sadece kıtaları değil, gönülleri de birleştirdiğini dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Yaptığımız projelerde sadece bize değil, içinde yaşadığımız coğrafyaya da bir mesaj var. Bu mesaj maalesef negatif gündemlerle engellenmeye çalışılıyor. Bunu hepimiz görüyoruz. Çünkü çok pozitif bir gündem var, Türkiye bir taraftan hızla ilerliyor, ama bunun ne heyecanını ne de mutluluğunu yaşamamızı istiyorlar. Türkiye'nin ilerlemesinin üzeri örtülmeye çalışılıyor, buna fırsat vermemeliyiz. AK Parti'nin başarısının arkasındaki en büyük güç, halkın sesine kulak verme ve bunu işe dönüştürme yeteneğinden geçiyor" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0