SİYASET

Ak Parti Bafra'da Kongreler Şölen Havasında Yapıldı

 
 2607
Ak Parti Bafra'daKongreler Şölen Havasında Yapıldı - Ak Parti Bafra ilçe başkanlığı Kadın ve Gençlik kolları olağan kongreleri coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Bafra ilçe başkanlığı Kadın ve Gençlik kolları olağan kongreleri coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

İlk olarak 10 Ocak Cumartesi günü Bafra Öğretmenevinde Gençlik Kolları kongresi yapıldı. Gençlerin ilgisinin oldukça yoğun olduğu kongreye Ak Parti MKYK üyesi Ahmet Demircan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Soner YALÇIN, Samsun Gençlik Kolları başkanı Caner Göktepe, İl Teşkilat başkanı Muharrem Göksel ve il başkan yardımcıları, ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, il koordinatörleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ahmet Demircan, yaptığı konuşmada Ak Partinin günübirlik heveslerle kurulmuş bir parti olmadığını, vizyonu ve misyonu olan bir oluşum olduğunu belirtti. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Demircan, bunun da ancak milli ve manevi değerlerine sahip çıkan iyi yetişmiş bir nesille mümkün olacağını ifade etti. Bu yüzden Ak Parti`de gençlik teşkilatlarının öneminin ve sorumluluğunun fazla olduğunu, gençlerin daha fazla çalışma ve gayret göstermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Protokol konuşmalarının ardından Gençlik Kollarının yapılan faaliyetlerle ilgili sunumu salonda büyük alkış aldı. Mevcut gençlik kolları başkanı Adnan Günal`ın tek aday olarak girdiği kongre sonucu yapılan seçimlerde mevcut yönetim güven tazeledi.

İkinci olarak 13 Ocak Salı günü ilçe binasında Kadın Kolları kongresi gerçekleştirildi. Özellikle kadın üyelerin yoğun ilgisinin olduğu kongreye Samsun Kadın Kolları başkanı Nurhan Yapıcı Özel, il başkan yardımcıları, Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin ve İlçe başkanı Tuncay Yurduseven katıldı.

İl kadın kolları başkanı Nurhan Yapıcı Özel yaptığı konuşmada kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de aktif rol alması gerektiğini vurguladı.

Ak Parti`nin kurulduğu günden bugüne kadar kadına ayrı bir önem verdiğini ifade eden Özel; bunun neticesinde Ak Partinin seçimlerde aldığı başarılarda kadın kollarının gayretli çalışmalarının rolünün büyük olduğunu ifade etti. Mevcut başkan Sebahat Kurt`un aday olmadığı seçimlere tek aday olarak giren Nurten Öztürk delegelerin tamamına yakınının oyunu alarak başkan seçildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra'da Kongreler Şölen Havasında Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0