SİYASET

Ak Parti Bafra Teşkilatından Başbakan Erdoğan`a Destek

 
 1554
Ak Parti BafraTeşkilatından Başbakan Erdoğan`a Destek -  Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı "Erdoğan varsa Bende varım" diyerek 10 Ağustos`ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın seçim çalışmalarında kullanması için bağış yaptı.
Bafra Haber

 |  -  Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı "Erdoğan varsa Bende varım" diyerek 10 Ağustos`ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın seçim çalışmalarında kullanması için bağış yaptı.

Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a destek için Ziraat Bankasına Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Mahalle Başkanları gitti.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yapılan bağışın ardından şunları söyledi: "10 Ağustos 2014 Eski Türkiye`nin bittiği Yeni Türkiye`nin başladığı bir tarih olacaktır. Cumhur ilk defa kendi Başkanını seçecektir. 11,5 yıllık başbakanlığı döneminde başbakanımız her alanda yapmış olduğu hizmetlerle ülkemizin önünü açmış, hiçbir dönemde yapılamayan hizmetleri bu döneme sığdırmıştır. Girmiş olduğu her seçimde olduğu gibi inşallah 10 ağustosta da milletimiz teveccühünü başbakanımızdan yana kullandığında inanıyorum ki yapmış olduğu hizmetlerin artarak devamı sağlanacak ve ülkemizin önündeki 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha rahat ulaşacaktır. Bizde her zaman olduğu gibi bugünde belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle ve teşkilatımızla birlikte genel başkanımızın, başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermek için seçim kampanyasına bağışta bulunduk,10 ağustos seçimlerinin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra Teşkilatından Başbakan Erdoğan`a Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0