SAMSUN

Ak Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

 
 155
Ak Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - İl Başkanı Muharrem Göksel, "Söz verdiğimiz ve yapacağımız dediğimiz her şeyi yapma zamanı geldi
Bafra Haber

 |  - İl Başkanı Muharrem Göksel, "Söz verdiğimiz ve yapacağımız dediğimiz her şeyi yapma zamanı geldi

Biz önce ki hükümetler gibi söz verelim de yapmayalım konusunda olmadık, olmayız da. Verilen sözler tek tek yerine gelecektir" dedi.

Samsun'un Bafra ilçesinde AK Parti Aralık Ayı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Öğretmenevi'nde yapıldı. Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı. AK Parti İlçe Teşkilatı'nın çalışmalarının yer aldığı sinevizyon çalışmasının ardından konuşan İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "AK Partimizin kurulduğundan bu güne 5. genel seçimi yaşadık. Kasım genel seçimlerinde sizlerin destekleriyle Türkiye ortalaması yüzde 49.5, Bafra yüzde 62 yani 12.5 puanlık bir artışı o güçlü desteğinizle sandıklara yansıtmış olduk. Genel başkanımızın bir sözünü hiç unutmuyorum. Diğer siyasi parti başkanlarını kastederek 'Beni bunlarla muhatap etmeyin, beni bunlara muhtaç etmeyin' demişti. Sözünün gereği neyse ne ise Türkiye'de yüzde 49.5, Bafra da yüzde 62.5'la genel başkanımızın çağrısına cevap veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.7 Haziran sonuçlarını doğuran sonuçları 1 Kasım seçimlerinin başarılı sonucu ortadan kaldırmaması lazım. 7 Haziran'dan sonra sahada çalışma yaparken farklı serzenişler, farklı sıkıntılar dile getirildi. Bizlere düşen bundan sonra sorunlara eğilmek ve gözden geçirmek olacaktır" şeklinde konuştu.

"BAFRA'NIN TURİZM DEĞERLERİ ÇOK FAZLA"

AK Parti döneminde birçok hizmetin hayata geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin , planlanan diğer hizmetlerin de önümüzde günlerde hayata geçirileceğini söyledi. Turizm konusuna değinen Şahin, "Bafra'nın turizm değerleri çok fazla. İyi bir güzellik ve bunları da iyi bir çalışma ile ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

"SEÇİMLERİ BİTİRDİK, ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI"

İl Başkanı Muharrem Göksel ise yaptığı konuşmada, "AK Parti'nin başarısı birbirine inançtan, birbirine güvenden kaynaklanıyor. Biz birbirimize inandığımız sürece başarılı olamayacağımız hiç bir konu yok. Bu yerel yatırımlar ve genel yatırımlar olmak üzere. Bu seçimlerde Türkiye genelinde iki kişiden birisi AK Parti'ye oy verdi. Samsun genelinde 3 kişiden 2'si AK Parti'ye oy verdi. Bizi iktidar yapacak milletvekili sayısına ulaştık. 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olamama ve koalisyon çalışmaları memleketimizi yıprattı. Ne açıdan yıprattı? Gel dersin gelmez, git dersin gitmez pozisyonuna düştük. Bir ortak çözüm bulup vatandaşın iradesini Meclis'te hükümet kurma iradesine yansıtamadık. Başbakanımız çok çabaladı ama bir sonuç alamadık. Ama bu halk basiretini ve iradesini 1 Kasım'da gösterdi ve partimizi tek başına iktidar yaptı. Seçimleri bitirdik, şimdi icraat zamanı. Bundan sonra yerelde Bafra ve Samsun, genelde de Türkiye'de söz verdiğimiz ve yapacağımız dediğimiz her şeyi yapma zamanı geldi. Biz önce ki hükümetler gibi söz verelim de yapmayalım konusunda olmadık, olmayız da. Verilen sözler tek tek yerine gelecektir" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0