SİYASET

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığından Kurum Müdürlerine Ziyaret

 
 1608
Ak Parti Bafra İlçeBaşkanlığından Kurum Müdürlerine Ziyaret - Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki Teşkilat mensupları Bafra`da göreve başlayan İlçe Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu`nu ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki Teşkilat mensupları Bafra`da göreve başlayan İlçe Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu`nu ziyaret etti.

 Ziyarete İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Başkan Yardımcıları Alpay Kesim, İsmail Kuloğlu, Abdullah Yıldırım, Ahmet Cansız, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ev ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çotur katıldı.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde Havza Huzurevinden Bafra`ya tayini çıkan Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz`a ziyarette bulunan heyet ardından Gençlik Merkezi Müdürlüğüne geçerek askerlik hizmetini tamamladıktan sonra görevine geri dönen Fatih Hatipoğlu`nu ve son olarak da Ocak ayından itibaren vekaleten sürdürdüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde asaleten atanan Mehmet Ali Katipoğlu`nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve görevlerinde başarılar diledi. Yeni göreve başlayan müdürlerde ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığından Kurum Müdürlerine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0