SAMSUN

Ak Parti Alaçam Gençlik Kolları Başkanı Samet Atasoy Oldu

 
 1449
Ak Parti Alaçam GençlikKolları Başkanı Samet Atasoy Oldu - AK Parti Alaçam İlçe Gençlik Kolları 4
Bafra Haber

 |  - AK Parti Alaçam İlçe Gençlik Kolları 4

Olağan Kongresi'nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Samet Atasoy gerçekleşen seçimde Ayvacık İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Alaçam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından, divan teşekkülü oluşturuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporu okundu ve yönetimin ibrası gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yılmaz ve İlçe Koordinatörü Ahmet Mercimek birer selamlama konuşması yaparak Alaçam İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe teşkilatı ile birlik ve beraberlik içinde gece gündüz çalıştıklarını belirten Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, geçen 9 ay içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Bugün 2 coşkuyu birden yaşadıklarını belirten AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, "Bugün gerçekleştirdiğimiz kadın ve gençlik kolları kongremizle birlikte ilçe teşkilatı olarak iki ayrı coşkuyu birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilenen ve tazelenen ilçe teşkilatımız ile birlikte Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerde Alaçam'dan en yüksek sesi vereceğiz" dedi.

AK Gençler olarak sorumluluklarının çok büyük olduğunun altını çizen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "AK Parti'nin mücadelesi, bir medeniyet mücadelesidir, bir adalet mücadelesidir, bir kalkınma mücadelesidir. AK Parti yeni yüzlerle, yeni bir heyecanla, yeni bir coşkuyla kurulmuş ama binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını tevarüs etmiş bir partidir. Bu anlamda biz gençler olarak çok çalışmalı verilen mücadeleye en büyük katkıyı sağlamalıyız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim gerçekleşti. Seçimde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Samet Atasoy, Alaçam İlçe Gençlik Kolları başkanı seçildi. Başkan Acar, yaptığı teşekkür konuşmasında teslim aldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını belirterek bu mutlu, heyecan dolu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Alaçam Gençlik Kolları Başkanı Samet Atasoy Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0