SİYASET

Ak Parti Adayı Orhan Kırcalı`ya Hayır Duası

 
 938
Ak Parti Adayı Orhan Kırcalı`ya Hayır Duası - AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı kurban bayramı dolayısıyla bayram namazından sonra, vatandaşlarla bayramlaştı. Babasının elini öpen ve bayramını kutlayan Kırcalı, babasından da hayır duası aldı.
Bafra Haber

 |  - AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı kurban bayramı dolayısıyla bayram namazından sonra, vatandaşlarla bayramlaştı. Babasının elini öpen ve bayramını kutlayan Kırcalı, babasından da hayır duası aldı.

AK parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı daha sonra ikamet ettiği Mevlana mahalle sakinleri ile bayramlaştı. Kırcalı Bayramın birinci günü ilçe protokolü bayramlaşmasına katılarak Hastane, huzurevi, jandarma komutanlığında bayramlaşmalara katıldı.

AK parti Samsun milletvekili Kırcalı Bayramın ikinci günü ise İl Başkanlığında yapılan bayramlaşmaya katılarak burada bir konuşma yaptı.

Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Öncelikle tüm hemşehrilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum. Bizlere yoğun ilgi gösteren hemşehrilerime ve birlikte bayramlaşmalara katıldığımız ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven`e içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu hac döneminde iki ayrı elim olayda 900`den fazla hacımız hayatını kaybetti. Yüzlerce hacımız yaralandı. Vefat edenlere Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu bayramda burukluklar yaşıyoruz. Şehitlerimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin bayramlarını bir kez daha kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

Bafranın haberi, bafra