SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Müjdelerimiz Halkımıza Hayırlı Olsun

 
 493
Ak Parti Adayı Av.orhanKırcalı: Müjdelerimiz Halkımıza Hayırlı Olsun - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 19 Mayıs ilçesinde seçim Koordinasyon merkezi açılışına katılan Kırcalı, daha sonra 19 Mayıs ilçesi ve Dereköy`de esnafları ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 19 Mayıs ilçesinde seçim Koordinasyon merkezi açılışına katılan Kırcalı, daha sonra 19 Mayıs ilçesi ve Dereköy`de esnafları ziyaret etti.

Kırcalı, akşam ise Bafra`da Adaköy, Kalaycılı, Koruluk, Fener, Sahilkent mahallerini ziyaret ederek hemşehrileriyle beraber oldu.  Ziyaretlerde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Belediye meclis üyeleri ve partililerde yer aldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı. AK Parti bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttu. Bu beyannamemizde de verdiğimiz sözleri tutacağız.  1 Kasımdan sonra Yemde ve gübrede KDV`yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Sera modernizasyonları için faizsiz kredi vereceğiz. Asgari ücret 1300 TL olacak. Polislerimizin 2.200 olan ek göstergelerini 3000`e çıkaracağız. Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronları kamuda istihdam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk Lirasına kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. KOBİ`lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldıracağız. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapacağız.  51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkândan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız. Tüm okullarımızda tam gün eğitim öğretime geçilmesini sağlayacağız. İkili eğitim öğretim kalmayacak. Öğrencilerimiz üzerindeki sınav baskısını azaltmak amacıyla, yükseköğretime geçişteki sınavların yılda birden çok yapılmasını temin edeceğiz.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü. Sağlık çalışanlarımızın özlük haklarını yeniden düzenleyeceğiz, sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için gerekli çalışmaları tamamlayacağız. Bazı kanser türleri başta olmak üzere erken teşhis taramalarını çoğaltacağız. Seçilme yaşı 18`e inecek, İş kuran gençlerimize karşılıksız 50 bin TL verilecek. Gençlerimize sınırsız, ücretsiz internete erişme imkânı getiriyoruz, nerede olurlarsa olsunlar, bundan yararlanacaklar. Gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi imkânı sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Gençlerde çeyiz hesabı uygulaması başlatacağız. Ev almak için hesap açan her vatandaşımıza devlet yüzde 15 katkı sağlayacak. Şu ana kadar 265 bin anneye bu ödemeyi yaptık. Kadınların siyasetten bürokrasiye kadar karar alma mekanizmalarına etkin katılımlarını sağlayacak her türlü tedbiri alacağız. Anneler ilk çocukta 2, ikincide 4, üçüncüde 6 ay yarı zamanlı çalışacak ama tam ücret alacak. Engelsiz bir hayat için gerekli her türlü alt yapıyı oluşturacağız. Engellilerin gündüz ve yatılı bakımları için güvenli şekilde kalabilecekleri engelli yaşam merkezleri kuracağız. Bilgi ve teknolojilerine erişim imkânını artıracağız. Yüksek öğrenimde Müracaat eden tüm öğrencilere yurt imkânı sağlayacağız. Kadın girişimcilerimize 100 bin TL`ye kadar ve 5 yıl vadeli kredi imkânı sağlayacağız. MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Müjdelerimiz Halkımıza Hayırlı Olsun içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0