SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: İktidarımızda Gençlerimize Karşılıksız 50.000 Tl İş Kurma Yardımı Yapacağız

 
 958
Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: İktidarımızda GençlerimizeKarşılıksız 50.000 Tl İş Kurma Yardımı Yapacağız - AK parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.
Bafra Haber

 |  - AK parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.

 Ziyaretlerde 24.dönem AK parti Samsun milletvekili Ahmet Yeni, AK parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye başkan yardımcısı İsmail Kurt, Belediye meclis üyeleri, Gençlik kolları Başkan Adnan Günal ve partililer bulundu. 

AK parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ak parti olarak 13 yıldır hangi sözleri verdiysek çok şükür tuttuk. Hangi vaatlerle halkımızın karşısına geldiysek onları yerine getirdik. Bununla birlikte Ülkemizin ve insanlarımızın ihtiyaçları sürekli değişmektedir. Ülkemizin imkânlarını en iyi biz biliyoruz. Ülkemizin imkânlarını da insanlarımızın hizmetine sunuyoruz. Başbakanımız seçim beyannamemizi açıkladı. Beyannamemiz toplumumuzun tüm kesimlerine hitap ediyor. Çünkü biz halkımızın yanındayız. Seçim beyannamemizde gençlerimize yönelik önemli vaatlerimiz var. Bunları özetlemek gerekirse: Seçilme yaşı 18`e inecek, iş kurana karşılıksız 50 bin tl verilecek gençlerimiz için atacağımız adımları birer birer paylaşıyorum.  Seçilme yaşını inşallah 18`e indireceğiz. Seçme yaşını biz 18`e indirmiştik, seçilme yaşını da 18`e indiriyoruz. 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağı açan bir sultan`ın nesilleri olarak 18 yaşındaki gençlerimizin dahi ülke yönetiminde etkin bir sorumluluk alabilecek altyapıya sahip olduklarına inanıyoruz. Gençlerimize sınırsız, ücretsiz internete erişme imkânı getiriyoruz, nerede olurlarsa olsunlar,  bundan yararlanacaklar. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. 100 bin liraya kadar faizsiz kredi imkânı sağlayacağız. İş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Gençlerde çeyiz hesabı uygulaması başlatacağız.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: Sadece gençlerimizin değil emeklilerimizin, esnafımızın, engellilerimize, çiftçimizin, kadınlarımızın, memurlarımızın kısacası toplumun her kemsinin yanındayız.  Seçim beyannamemizde ki hususları halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bizlere yakın ilgi gösteren, işyerlerinde ağırlayan, destek veren tüm hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyorum.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: İktidarımızda Gençlerimize Karşılıksız 50.000 Tl İş Kurma Yardımı Yapacağız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0