SİYASET

Ak Parti Adayı Av.orhan Kırcalı: Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz

 
 530
Ak Parti Adayı Av.orhanKırcalı: Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz - 5.Ekim.2015 Pazartesi günü yapılan AK parti Samsun mitinginde ki coşku ve kalabalık AK Partilileri 6 milletvekilliği tamam 7`ye gidiyoruz dedirtirdi.
Bafra Haber

 |  - 5.Ekim.2015 Pazartesi günü yapılan AK parti Samsun mitinginde ki coşku ve kalabalık AK Partilileri 6 milletvekilliği tamam 7`ye gidiyoruz dedirtirdi.

Akşam geç saatlere kadar süren mitingde katılanların mitingi sonuna kadar beklemesi ve coşkuları AK parti yetkililerini memnun etti. Başbakan Davutoğlu`nun miting konuşması ve ekonomik vaatleri vatandaşlarımız sevindirdi.

AK parti Samsun milletvekili adayı Avukat Orhan Kırcalı miting sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Mitingimizde muhteşem bir kalabalık ve coşku vardı. Öncelikle tüm hemşehrilerimize en içten samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Başbakanımızın açıklamaları vatandaşlarımızı memnun etti. Vatandaşlarımız huzur ve istikrar istediğini ortaya koydu. Vatandaşlarımız AK partiyi tekrar tek başına iktidar yapmak arzusu içindeler. Bizde yaptığımız çalışmalarda bunu görüyoruz. Çalmadık kapı, sıkmadık el, kucaklamadığımız vatandaşımız kalmayacak. Ulaşabileceğimiz her insanımıza ulaşmak, sohbet etmek, görüş alış verişinde bulunmak, onları dinlemek ve seçim beyannamemizi anlatmak için gayret ediyoruz ve edeceğiz. AK parti ailesi olarak tüm mensuplarımızla birlik ve beraberlik içinde bu çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Hemşehrilerimizin yakın ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.  İlk günkü aşkla hizmet etmek istiyoruz. 1 kasımda Ak partinin tek başına iktidarıyla daha güzel bir geleceğe, kalkınmaya, büyümeye, huzur ve istikrara yeniden devam edeceğiz.

 

Bafranın haberi, bafra