SİYASET

Ak Parti 13 Yaşında

 
 1701
Ak Parti 13 Yaşında - Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanlığı tarafından partinin 13. kuruluş yıldönümü nedeni ile kutlama yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanlığı tarafından partinin 13. kuruluş yıldönümü nedeni ile kutlama yapıldı.

Parti toplantı salonunda yapılan kutlama öncesi bir konuşma yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ,"14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz çıktığı kutlu yolda her alanda yaptığı yatırımlarla halkımıza hizmetkâr oldu. Milletimizden aldığı güçle, Ülkemizi dünyada en gelişmiş 18 ülke arasına giren, bölgesinin lideri, yön verilen değil yön veren ülke durumuna getirdi. Biz Ak Parti ailesi olarak milletin yanında, içinde ve hep hizmetinde olduk. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olmak için yola çıktık, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünün hâkim olması için mücadele ettik." dedi.

Başkan Yurduseven, kutlama konuşmasında şunları söyledi: Bugün gelinen noktada büyük reformları gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğu ile Türkiye sevdalısı liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın önderliğinde, sevdamız olan milletimize hizmete devam ediyoruz. Siyasi hayatı boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncesinden başlayıp bugüne kadar haksızlığa asla boyun eğmeyen ve her zaman mazlumun yanında yer alan kişiliğiyle Recep Tayyip Erdoğan ve onun liderliğindeki Ak Parti, "muhtar bile olamaz" denilen günlerden iki cumhurbaşkanı ve sayısız siyasetçi yetiştiren, ülkenin ilerlemesine ve kaderine yön veren bir hareket olmuştur. Sadece ülkemiz içinde değil, tüm dünyada mazlum halkların ve ezilenlerin sesi olmaya gayret gösterdik.

Artık vesayet dönemi bitmiştir. Bu partinin hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını millet dokumuştur. Milletle kurduğu gönül bağı sayesinde halkımızın teveccühünü kazanmış ve girdiği her seçimden başarı ile ayrılmıştır. Diğer partilerin göbeğini kaşıyan adam deyip küçümsediği bu milletin, cumhurbaşkanını kendisinin seçmesini sağlamış, her türlü iradesine saygı duymuştur. Yerleşik güçlerin ve çıkar çevrelerinin baskılarına boyun eğmemiş ve sadece milletinden güç almış, yalnız milletine hesap vermiştir. "Milleti Yaşat Ki Devlet Yaşasın" anlayışından ödün vermemiştir.

Başörtünle evden çıkamazsın denilen bu vatan evlatlarına sahip çıkmış, üniversiteleri ve devlet kurumlarını vesayetçi idarelerden kurtarmıştır.

Bu millet üzerinde oyunlar oynama devri bitmiş, uluslar arası alanda, tarihinin emanetini taşıyan, dik duran politikalar üretilmiştir. Ülkemiz kendi tankını, kendi topunu, kendi uçağını, kendi roketini, kendi uçak gemisini, kendi insansız hava aracını, kendi helikopterini, kendi uydusunu ve daha nicelerini üreten, kapı kapı gezerek borç arayan değil, borç veren ülke konumuna getirilmiştir.

 "BUGÜN MİLLETİN PARTİSİNİN 13.YAŞ GÜNÜ"

"Bugün milletin partisinin 13. Yaş günü. 13. Doğum günümüz hayırlı olsun, mübarek olsun. Ak Parti 13 yıl önce demokrasi, refah ve aydınlık için yola çıktı. 13 yıldır milletin yanında, içinde ve hizmetinde olduk"

Milletin kendilerine inandıklarını aktaran Yurduseven sözlerini şöyle noktaladı: "Bu millet bize inandı, güvendi ve destek verdi. Biz de bu milletimize inanıyor, güveniyor ve hizmet etmeye devam ediyoruz. 14 Ağustos 2001 yılındaki heyecanımızla ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Partimizin doğum günü vesilesiyle, bu harekete gönül vermiş, emekleriyle bu hareketi yükseltmiş bütün kardeşlerimize, bütün dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kutlu yolculuk sırasında kaybettiğimiz bütün dava arkadaşlarımızı hayırla ve özlemle yâd ediyoruz. Kendilerine Allah`tan rahmet diliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yolumuz hep açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise Ak Partinin 13. kuruluş yıldönümünü kutladıktan sonra yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra ise kutlama pastası kesildi. Sinevizyon gösterimi yapıldı.
Partideki kutlamaya ayrıca Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve Yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları yönetimi, Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti 13 Yaşında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0