GÜNDEM

Ailelere Ve Çocuklara Büyük Müjde

 
 213
Ailelere Ve Çocuklara Büyük Müjde - TANITIMDIR - Başkan Şahin "Okul öncesi eğitim merkezi kuracağız"  dedi.
Bafra Haber

 |  - TANITIMDIR - Başkan Şahin "Okul öncesi eğitim merkezi kuracağız"  dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin seçim çalışmalarına dün Sanayi sitesi esnafı ile kahvaltı ve sanayi esnafı ziyareti ve Alparslan mahallesinde 2 ev sohbeti ile devam etti. Toplantılara ve ziyaretlere her zaman olduğu gibi AK parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve partililerde katıldı. Başkan Zihni Şahin toplantı ve ziyaretlerde çok sıcak, samimi ve yakın ilgi gösterildi.

Başkan Zihni Şahin toplantılar ve ziyaretler için şunları söyledi:

Sanayi sitemizde esnaflarımızla kahvaltıda buluştuk. Sonra sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimize kaldığımız yerden İnşallah devam edeceğiz.  Bu Güzel organizeyi yapan Sayın Murat Tombul Beye, Kızılırmak Düğün salonu işletmesini bizlere açan Sayın Yusuf Tosun Beye, Bizleri yalnız bırakmayan Küçük Sanayi sitesi esnaflarımızın başkanı Sayın Mustafa Bektaş Bey`e, bu güzel toplantıya katılarak bizleri onurlandıran esnaf dostlarımıza, ziyaretlerimizde bizlere ilgisi ve desteklerini gösteren çok değerli sanayi esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimin bu sevgi ve güvenine layık olmak için daha çok gayret ve hizmet edeceğiz.."  Dedi

Bafra Belediyesi Okul Öncesi Eğitim Merkezi

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmalarında ve ziyaretlerinde açıkladığı Bafra Belediyesi Okul Öncesi Eğitim merkezi hakkında da şunları söyledi:
Okul öncesi eğitim merkezimiz ile geleceğimiz olan çocuklarımızın daha başından donanımlı yetişmelerini hedefliyoruz. Bu projemiz ile eğitime de katkı sağlamış olacağız.
Bu Projemiz 12 sınıf 300 öğrenci kapasiteli olacak içerisinde ise:
Folklor atölyesi
Drama Atölyesi
Gösteri Salonu
Çocuk oyun grupları
Engelli Çocuk Oyun grupları
Oyuncak Kütüphanesi
Eğitim Merkezi aracı
Yemekhane yer alacaktır.
Okul Öncesi Eğitim Merkezimiz merkez binasında faaliyet gösterirken ayrıca hizmet alan çocuk sayımızı da artırmak için misafirlik sistemi de uygulanacaktır. Belde mahalle ve köylerimizden Eğitim merkezi aracımız ile çocuklarımız alınacak eğitim merkezimizde misafir edilecektir. Bunun yanında Oyuncak Bağışı kampanyası düzenlenecek toplanan oyuncuklar merkezimizin Oyuncak Kütüphanesinde toplanarak düşük gelirli ailelerimizin çocukları için bu oyuncaklar ailelere teslim edilecek ve ailelerimizde çocuklarına vereceklerdir. " dedi.

Tanıtımdır ve Yoruma kapalıdır

Bafranın haberi, bafra