SİYASET

Ahmet Yeni`ye Doğum Günü Sürprizi

 
 1036
Ahmet Yeni`ye Doğum Günü Sürprizi - Samsun`un Bafra ilçesinde Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında hem partinin Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni`nin 59. yaşı için çifte kutlama yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında hem partinin Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni`nin 59. yaşı için çifte kutlama yapıldı.

İlçe teşkilatında yapılan kutlamaya Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal katıldı.

Kutlamada bir konuşma yapan vekil Yeni,`` Partimizin 13. kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.14 Ağustos 2001 tarihinde Milletin iradesiyle kurulan Adalet Ve Kalkınma Partisi geride bıraktığı 13 yılda 3 genel, 3 yerel, 2 referandum olmak üzere Büyük Türk Milletinin teveccühü ile Milletin önüne konan her sandıkta yükselen bir güvenle 13. yılı geride bırakmıştır. Partimizin kuruluş yıldönümü ve benim doğum günüm için sürpriz hazırlayarak jest yapan Bafra teşkilatına teşekkür ederim. Bu anlamda güven ve istikrarın sembolü AK Parti`yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, partimizin 13. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Yeni`ye Doğum Günü Sürprizi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0