SİYASET

Ahmet Yeni Nasıl Aday Belirliyor

 
 1875
Ahmet Yeni Nasıl Aday Belirliyor - Bafra Haber Özel - Bafra AK Parti ilçe teşkilatında yeni yönetime konuşan Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti`nin aday belirleme sürecini açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber Özel - Bafra AK Parti ilçe teşkilatında yeni yönetime konuşan Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti`nin aday belirleme sürecini açıkladı.

Adayları kendilerinin belirlediklerini imzayı liderin attığını ifade eden Ahmet Yeni şunları söyledi:

Beni buraya gönderen liderim. Onun onayı ile biz başkan tespit ediyoruz, sunuyoruz. Diyoruz ki, biz bu arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz. O da onaylıyor. Yani demek ki liderin imzasından tamamı geçiyor.

Şu anda yaptığımız çalışma ne? Şu anda bütün ilçelerde ilçe kongrelerini yapıyoruz. Genel merkezimize, il koordinatörü, bölge koordinatörü ve teşkilat başkanı, asgari 3 tane aday götürüyoruz. Teşkilatta oturuyoruz orada. Bunların içinden bir tanesini seçiyoruz.

Sonuçta diyorki arkadaş, ben falancayı aday gösterdim, teşkilatın adayı budur.  Fazla aday çıkabilir mi, çıkabilir ama prensip olarak. Ben anlattım, çizdiğimiz yol bu.

Benimle ilgili demokrasi düşmanı diye manşetler atıyorlar. Varsın atsınlar ama bakın biz demokratik sistemi çalıştırırken, CHP`nin haline diğerlerinin haline bakın.
Biz ciddi çalışmalar yapıyoruz. bunu herkese soruyoruz.
Diyoruz ki, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları her birinizle ilgili toplantılar yapıldı. Meclis üyeleri il genel belediye herkese soruluyor. Tereddüt varsa halka da soruyoruz. Öne çıkan kim ise onu aday gösteriyoruz. Sistem bu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Yeni Nasıl Aday Belirliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0