SİYASET

Ahmet Mücahid: Erbakan`ı İmam Hatiplerin Belleğinden Silemezsiniz

 
 1916
Ahmet Mücahid: Erbakan`ıİmam Hatiplerin Belleğinden Silemezsiniz - Saadet Partisi Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız Önder`i Topa tuttu.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Bafra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız Önder`i Topa tuttu.

Sinan Erdem Spor Salonu`nda düzenlenen "Kardeşlik"  temalı Kutlu Doğum programında Başbakan Erdoğan`a ait özel klip yayınlanmasının amacının ne olduğunu soran Yıldız, Milli Görüş Lideri 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın posterini açmak isteyen İmam-Hatip öğrencilerinin zorba güvenlik görevlileri tarafından  tartaklanıp salondan dışarı çıkartıldığını söyledi, Yaptığı açıklamayı bir imam hatipli olarak yaptığını belirten Yıldız, Benzer bir olayında geçen sene yaşandığını dile getirerek ağır eleştirilerde bulundu.

Mücahid Yıldız "Ëœ`Yaşanan bu hadsiz olayın haberini alır almaz salondan tartaklanarak dışarı çıkartılan İmam Hatipli kardeşlerimize ulaştık ve olayın detaylı bilgilerini alıp kendilerine vefakâr davranışlarında ötürü teşekkür ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik``dedi.

Yıldız "Ëœ`Peygamber Efendimiz (S.A.V.) "Ëœİ andığımız böylesi Kutlu bir haftada ÖNDER`İN Kutlu Doğum Programına katılan Erdoğan`ın Cemaatle yaşadığı çatışmayı buraya da taşımasını etik bulmuyoruz. Ayrıca bu programda Sayın Başbakan`a ait özel bir klip`in yayınlanması hoş olmayan bir vaziyettir. Bunun amacı nedir? ÖNDER İmam Hatiplerimi temsil ediyor, Yoksa AKP`NİN arka bahçesi olma görevini mi üstleniyor.``dedi.

Yıldız "Ëœ` Bu olayların üstüne birde kendisini İmam Hatip davasına adamış. İmam Hatiplere yol vermiş. Cumhuriyet tarihindeki en fazla İmam Hatip okullarını açtırmış. İmam Hatip Orta Okullarını kurdurmuş olan Milli Görüş Lideri 54. Hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan`ın posterini açmak isteyen İmam Hatip öğrencilerinin zorba güvenlik görevlileri tarafından tartaklanarak dışarı çıkarılması tahammül edilemez bir durumdur. Vefa sahibi bir insan buna engel olabilirdi. Programda herkesin pankart ve poster açtığı sırada İmam Hatiplere büyük hizmetleri olan Erbakan hocamızın posterinin açtırılmaması bir hazımsızlığın gösterisidir. Bu gayri ahlaki bir durumdur.  Onlar isteseler de istemeseler de Erbakan İmam Hatiplerin her daim baş tacıdır. Erbakan Hocayı İmam Hatiplerin belleğinden silemezsiniz. ÖNDER`İ İmam Hatiplilerin temsilcisi olarak görmüyoruz. ÖNDER yöneticilerinin görevlerinden istifa etmeleri ve mecliste AKP koltuklarını doldurmaları çok isabetli olacaktır.``diye söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Mücahid: Erbakan`ı İmam Hatiplerin Belleğinden Silemezsiniz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0