SAMSUN

Ahmet Genç Güven Tazeledi

 
 80
Ahmet Genç Güven Tazeledi - Canik Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine Ahmet Genç yeniden seçildi
Bafra Haber

 |  - Canik Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine Ahmet Genç yeniden seçildi

Canik Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Ahmet Genç, yeniden seçildi. Canik Muhtarlar Derneği'nde gerçekleşen kongreye Canik Belediye Başkanı Osman Genç de katıldı. Muhtarların ve katılımcıların derneğin faaliyetleri konusunda bilgilendirildiği kongrede konuşan Başkan Osman Genç, muhtarların halka en yakın insanlar olduğunun altını çizdi. Genç, "Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde bugün Canik'i Türkiye'nin göz bebeği olan bir ilçesi yaptık" dedi.

'CANİK'İ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ'

Canik'te vatandaşlar, muhtarlar ve STK'larla bir aile olduklarına işaret eden Başkan Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteğiyle, sonrasında ise kamu kurum kuruluşları, dernekler ve sivil toplumlarıyla birlikte hareket ederek, ortak akılla yaptık. Bizim için muhtarlarımız her zaman önemli olmuştur. Onlar bizimle halkımız arasında çok değerli bir köprüdür. Bu nedenle muhtarlarımıza önce çalışma ofisleri yaptık, laptop dağıttık ve güzel bir bina kazandırdık" dedi.

'ORTAK NOKTAMIZ CANİK'

Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de, "Dernek olarak Canikimize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Mahalle muhtarlarımız ile her zaman vatandaşların sorunlarını tartışıyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yeni Türkiye bugün muhtarların önemini daha iyi anlatıyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde burada bulunan muhtarlarımız ile ortak noktamızın Canik menfaati olduğunu her defasında vurguladık. Halkımızın taleplerini yine bu ekip ile gerekli mercilere iletmeye en iyi şekilde devam edeceğiz. Başkanımız Osman Genç bizlere her zaman destek olmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Genç Güven Tazeledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0