SİYASET

Ahmet Akça: Şehrini Rüyasında Görmeyen Hizmet Edemez

 
 327
Ahmet Akça: ŞehriniRüyasında Görmeyen Hizmet Edemez - Samsun'da Çarşambalılar Derneğini ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Çarşamba'da hizmet alanında daha yapılacak çok iş var."  dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'da Çarşambalılar Derneğini ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Çarşamba'da hizmet alanında daha yapılacak çok iş var."  dedi.

Samsun Çarşambalılar Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetimi ile bir araya gelen Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Bir şehrin vekaletini  istemeden önce o şehir de yaşamış olmak lazım o şehirde çocukluğunuzun, gençliğinizin geçmiş olması lazım  sokakların da top oynamış yaylarında dolaşmış,köylerinde soğuk bir tas ayran içmiş olmanız lazım, neden biliyor musunuz siz eğer gurbette yaşarken şehrinizi rüyanız da görmüyorsanız  o şehre hizmet götüremezsiniz. O şehrin insanlarını anlayamazsınız, size bir talep geldiğinde bütün şehir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçmiyorsa o şehri anlayamazsınız. Çarşamba ovası Türkiye'nin en önemli ovalarından birisidir. Ak Parti'miz 12 yılda Samsun'a tarım ve hayvancılığa 903 milyon, köydeş projelerine de 218 milyon destek verdi, bu desteklerden Çarşamba da yararlandı ama bunlar yetmez daha yapacak çok iş var."  dedi.

STK'LAR YOL ARKADAŞIMIZ

Sözlerine devam eden Akça, kendisin de bir sivil toplumcu olduğunu hatırlatarak, "Biliyorsunuz bendenizde  bir sivil toplum örgütü ÖZDER`in Genel Başkanıyım, sivil toplum örgütçülüğünün bir fedakarlık işi olduğunu en iyi bilenlerdenim. Burada çeşitli mesleklerden bir araya gelmiş arkadaşlarımız Çarşamba'mıza, Çarşambalılara neler yapabiliriz onlara ne tür katkılar sağlayabiliriz diye çalışma yapıyorlar. Hakikaten taktir edilecek bir durumdur ben başta dernek başkanımız Sadettin Sarıoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ederim. Hem şehrinin kıymetini hem de hemşericiliğin ne olduğunu gayet iyi bilirim. Bizlerde 2003 yılından beri Ankara'da bir Çarşambalı olan Mehmet Türkmen beyin başkanlığında Samsun'lular platformunu kurduk ve şehirlerimize nasıl hizmet götürürüz diye çalışıyoruz. Aday adaylığı sürecinde sivil toplum örgütlerinin destekleri bizler için çok önemli, inşallah halkımızdan destek alırsak 4 yıllık hizmet sürecimizde yol arkadaşlarımız, parti teşkilatları ile birlikte sivil toplum kuruluşları olacaktır."  diye konuştu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Şehrini Rüyasında Görmeyen Hizmet Edemez içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0