SİYASET

Ahmet Akça: Samsun İçin Yola Çıktık

 
 371
Ahmet Akça: Samsun İçin Yola Çıktık - Kavak Dernekler Federasyonunu (KADEF) ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Bir ülkede STK`lar ne kadar güçlüyse o ülke de bir o kadar güçlüdür." dedi.
Bafra Haber

 |  - Kavak Dernekler Federasyonunu (KADEF) ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Bir ülkede STK`lar ne kadar güçlüyse o ülke de bir o kadar güçlüdür." dedi.

KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ü makamında ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'yı KADEF Başkan Yardımcıları Bayram Erişgin, Naci Cingöz, Bahri Çakır, Mehmet Aydemir, Mustafa Keskinoğlu, KADEF Genel Sekreteri Levent Kaya, KADEF Mali Sekreteri Yaşar Güngör, Muhasipler Cevdet Genez, Celal Kesenci ve KADEF Üyeleri Nusret Yolaydın, Gültekin Özçelik, Şakir Öksüzoğlu, Rasim Aker, Selamet Kayaoğlu karşıladı.

Karşılıklı sohbetin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Sivil toplum örgütlerinin içerisinden gelen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım düşüncesindeyim. İnşallah vekaletinizi aldığımda Sivil toplum örgütleri ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızdan hiç şüpheniz olmasın çünkü biz Samsun'a hizmet için yola çıktık. Bir ülkede STK`lar ne kadar güçlüyse o ülke de bir o kadar güçlüdür. Sivil toplum örgütleri sosyal hayatın vazgeçilmez birer unsurlarıdır. Bu kuruluşlar olmayınca toplumun, sorunlarını siyasal sisteme iletmesi ve onu harekete geçirmesi mümkün değildir. Sivil toplum kuruluşları projeler üreten ancak kâr amacı gütmeyen ve kurumsal kimliğe sahip oluşumlardır.  Sivil toplum örgütlerinin varlığının, toplumun gücünün bir ifadesi olduğu inkâr edilemez bir gerçektir. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetleri her alanda hizmeti sağlamaya yöneliktir. STK bir gönül işidir ve bu gönül işini yapanlar birer hizmet eridir. Dolayısıyla her alanda hizmet gösteren Sivil toplum örgütü kuruluşlarıyla birlikte çalışmak bizim başlıca görevlerimizden birisidir. Sizlerden birisi olarak vekaletinizi aldığımda her zaman yanınızda yer alacağımdan kuşkunuz olmasın." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren KADEF yönetimi, Akça'ya aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek destek vereceklerinin sözünü verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Samsun İçin Yola Çıktık içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0