SİYASET

Ahmet Akça: Samsun İçin Yapılacak Çok İş Var

 
 278
Ahmet Akça: Samsun İçin Yapılacak Çok İş Var - Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Samsun için daha yapılacak çok iş var."dedi.
Bafra Haber

 |  - Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Samsun için daha yapılacak çok iş var."dedi.

Samsun`da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, Samsun Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Samsun Dost Der Başkanı Hüseyin Mutlu, İnsan ve Medeniyet Hareketi Samsun Temsilcisi Şuayip Sevgi ve Samsun Siyah Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akdin`i makamlarında ziyaret etti.

Düzenlediği ziyaretlerde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Bir şehri şehir yapan şey, o şehir için çalışanların ortaya koyduğu gayret ve çabadır. Bizler Samsun`umuza hizmet için yola çıktık. Tüm Samsun`lu hemşerilerimiz şahittir ki Ak Parti hükümetlerimiz döneminde Samsun`umuza çok büyük hizmetler yapıldı. Sosyal hizmetlerden eğitime, sanayiden tarıma, enerjiden ulaşıma, sağlıktan spora çok büyük yatırımlar yapıldı. Samsun`lular olarak hepimiz bu yatırımlara şahidiz. Bu yatırımları yapan başta Ak parti Samsun Milletvekillerimize, Samsun`lu bakanlarımıza, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu`na ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a teşekkür ediyoruz. Samsun`umuz sosyoekonomik gelişmişlik bakımından 81 il içersin de 33.sırada bulunmaktadır. Hedefimiz olan 2023 vizyonu çerçevesinde Samsun`umuz için yapılacak daha çok şey var. İnşallah bu 33. sırayı 2023 vizyonu çerçevesinde Samsunu daha üst sıralara taşıyacağız. Biz bu gaye ile yola çıktık hedefimiz yaşadığımız şehre değer katmak, hizmet üretmektir. İnşallah bunu sizlerle birlikte yapacağız. Başta parti teşkilatlarımız olmak üzere sendikalarımız, STK`larımız ile hep birlikte çalışacağız. Samsun`u Samsunluların yaşamaktan zevk aldığı daha güzel bir şehir haline birlikte getireceğiz. AK Parti ailesi olarak bizler bunu başarabileceğimizi 13 yıldır yaptığımız icraatlarla gösteriyoruz. Şimdi yeni bir enerjiyle yeni bir heyecanla Samsunluların karşısına çıkıyoruz yeni Türkiye`nin yenilenmiş Samsun`unu hep birlikte oluşturacağız."dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren Samsun Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Samsun Dost Der Başkanı Hüseyin Mutlu, İnsan ve Medeniyet Hareketi Samsun Temsilcisi Şuayip Sevgi ve Samsun Siyah Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akdin, Ahmet Akça`ya çıkmış olduğu yolda başarı temennilerinde bulunarak daima destek olacaklarını belirttiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Samsun İçin Yapılacak Çok İş Var içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0