SİYASET

Ahmet Akça: Millete Hizmet Yolunda Yoldaşımız Teşkilatlardır

 
 596
Ahmet Akça: MilleteHizmet Yolunda Yoldaşımız Teşkilatlardır - Samsun'un Yakakent İlçesinde partilileriyle buluşan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Yakakent turizm alanında yıldızı parlayan bir ilçemiz olacak.'dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Yakakent İlçesinde partilileriyle buluşan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Yakakent turizm alanında yıldızı parlayan bir ilçemiz olacak.'dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek ve yönetimi tarafından ilçe binasında karşılandı.

İlçe binasında ki toplantı salonunda teşkilat yönetimiyle sohbet eden Akça, sohbet sonrası yaptığı açıklamada, "Sizlerin gece gündür fedakarca çalışmaları sayesinde 30 Mart seçimlerinde Yakakent AK Belediyecilik anlayışına kavuştu. Yakakent'te yeni bir sayfa açıldı, Belediye Başkanımızın bir çok projesi var ve burada yapılacak çok iş var. Belediye başkanımız Hüseyin Kıyma ve İlçe Başkanımız Sefer Tek ve sizler ile birlikte Yakakent'i yeni Türkiye'nin hedeflerinde hak ettiği noktaya getireceğiz. Yakakent, turizmde önde olması gereken bir ilçemizken, bugüne kadar belediyecilik anlamında fazla bir şey yapılmamış. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere aşılamış olduğu Ak belediyecilik anlayışıyla birlikte Yakakent rahat bir nefes alacak ve özellikle turizm alanında yıldızı parlayan ilçemiz olacaktır.'dedi.

YAKAKENT YÜKSELEN DEĞER OLACAK

Sözlerine devam eden Akça, "Teşkilatların içerisinden gelen birisi olarak 30 Mart'ta ki bu başarınızı takdir ediyorum. Allah izin verirde vekaletinizi aldığımızda hizmet için çıktığımız bu yolda Yakakent'e hizmet getirmek için tek yol arkadaşımız teşkilatlarımız olacak. Burada halkın taleplerini sizler aracılığıyla hizmete çevireceğiz. Yeni Türkiye'nin yeni Samsun'unu inşa ettiğimizde bu hizmetten Yakakent'te payına düşeni alacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni Türkiye'de Yakakent Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun Meşale şehir dediği Samsun'un yükselen değeri olacaktır.'diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ahmet Akça: Millete Hizmet Yolunda Yoldaşımız Teşkilatlardır içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0